Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[玩具攝影] SHF 分享會精選 vol.122~~~終極生存騎士~~~Ryuki Survive

good post good photo, always support sin.....
alex555 發表於 3-2-2013 10:49 PM
THX alex555 兄支持~~~~~~~~~:77:
SHF 拉打系列真係越出越好。不過嚟緊我反而期待宇宙刑事系列。
Englishman 發表於 4-2-2013 02:37 PM
宇宙刑事我只係訂咗一隻黎玩~~~~~希望佢隻銀色唔好變成牙狼咁啞色啦~~~~~:67:
SHF 拉打系列真係越出越好。不過嚟緊我反而期待宇宙刑事系列。
Englishman 發表於 4-2-2013 02:37 PM

不過好像越出越化學:80:

依隻野剛出時小弟心急入佐一隻SAD 物...
最近入反一qc隻 幾好的..:71:
好貼不可以不推, 期待SOME兄之後的報告 !
十卜
隻Ryuki Survive係唔錯...絕對收貨呀
下個月入手埋隻龍牙....龍騎4人小隊就齊人了 ...
D@ZAce 發表於 4-2-2013 09:36 PM
整個龍騎系列以個素體~~~配件同埋上色支持住~~~~:36:而家係上色就差咗少少~~~~不過都 OK GE:38:
你唔提我都幾乎唔記得就黎出龍牙添~~~~~:DD
呢幾個月都中左好多五係shf 嘅玩具呢!!!
但前兩日我都入返隻超平嘅cosmic fourz ...
怪物et 發表於 4-2-2013 11:57 PM
cosmic state 我都見到有超平貨~~~~其他重有海鰩~~~Meteor~~~Meteor Storm~~~同埋零王~~~~~不過我已經全部有晒~~~無福消受~~~:44:
呢隻好靚呀,正:71:
不過好像越出越化學
yugi 發表於 5-2-2013 10:03 AM
一啲啲咁啦~~~~:62:
依隻野剛出時小弟心急入佐一隻SAD 物...
最近入反一qc隻 幾好的..
107971 發表於 5-2-2013 11:56 AM
師兄可謂不惜公本~~~~~要入到隻正嘢為止~~~~~~:77:
好貼不可以不推, 期待SOME兄之後的報告 !
Anfernee615 發表於 6-2-2013 12:23 AM
謝 Anfernee615 兄支持~~~~~~:)本來今日好想影相~~~~但係出街出耐咗無開到工~~~~:44:
呢隻好靚呀,正
tassadar 發表於 6-2-2013 11:34 AM
龍騎系點樣唔好都有個譜~~~~唔會差得去邊GE~~~~:)

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~預祝大家新年進步~~~萬事勝意~~~~~~:77: