Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[玩具攝影] SHF 分享會精選 vol.122~~~終極生存騎士~~~Ryuki Survive

頭像被屏蔽
Support some大report,我人左Knight survive,但還未入Ryuki
呢隻出得好似比相像中好~
Thanks for the detail report. Got this figure as well. Love the paint job on this figure. :71:
靚相:handshake:Somebody_Ex兄唔放佢同Knight Survive一齊影
SUPPORT~~

有車既拉打總係令人艷羨:D
我剛買了,未有時間同佢影相,影了一張合照而已

我都覺肩位好危險...
御姐喵 發表於 2-2-2013 11:44 PM
等我開埋生存騎士之後都會同佢哋影張合照~~~~~:77:
Support Some大~
今次輯相影得好靚~
Lobo 發表於 2-2-2013 11:44 PM
THX Lobo 兄支持~~~~~~~~~~:handshake:
支持一吓,多謝Some大用心分享~
MARCO+POLO 發表於 3-2-2013 12:23 AM
謝 Marco 兄支持啊~~~~~~~~~~~:)

買完這隻之後已經有一個月沒有買玩具了...
只有wizard才令我熱血返少少....
kanono 發表於 3-2-2013 01:31 AM
Wizard 要靠你哋啦~~~~~我仍想放棄入手~~~~~~~:(
:63::63呢隻極品到衣家都未入到。。。。。。。
good post good photo, always support sin.....
Thanks for your report!!

And yours have good QC!! Mine is only so-so....
fktuen 發表於 3-2-2013 01:56 AM
謝 fktuen 兄支持~~~~~我呢隻有少少花油~~~不過睇落都無咩問題GE~~~~:)
支持Some大又出好帖
小弟都覺得哩隻出得好好, 有幸QC都唔錯,係驚D紅色會隨住時間腿色
timothy276217 發表於 3-2-2013 02:44 AM
我戥你開心~~~~搵到隻 QC 好嘢~~~~~:D不過你講得啱~~~~隻金屬紅我都好驚會褪色~~~~:o 不過 so far 我隻紅A~~~CAX~~~Hyper Kabuto 同 Dark Kiva 都未有事~~~~對呢隻都有啲信心GE~~~~:67:
Some大補完計劃
話時話仲未入手
saga522 發表於 3-2-2013 11:22 AM
總之有時間有mood就會補番一隻~~~~無影相無分享唔係我 style~~~~~~:shy:
Support some大report,我人左Knight survive,但還未入Ryuki
呢隻出得好似比相像中好~
EricBanana 發表於 3-2-2013 12:34 PM
THX Eric 兄支持~~~~~~而家好似生存龍騎貴過騎士~~~~~不過有興趣就入埋佢啦~~~~唔好諗咁多啦~~~~:)
SHF 拉打系列真係越出越好。不過嚟緊我反而期待宇宙刑事系列。
Thanks for the detail report. Got this figure as well. Love the paint job on this figure.
squll 發表於 3-2-2013 01:24 PM
其實上色都算唔錯~~~~我呢隻係有少少甩油啫~~~~:DD 謝 squll 兄支持~~~~:)
靚相Somebody_Ex兄唔放佢同Knight Survive一齊影
ARSO9999 發表於 3-2-2013 01:27 PM
我隻 Knight Survive 其實重未開盒~~~~~~:shy:
SUPPORT~~

有車既拉打總係令人艷羨
big9kan 發表於 3-2-2013 03:09 PM
我呢隻怪獸隻角原來已經變彎咗~~~~~而家期待笨大出 shf 版烈火龍~~~~:78:
:63呢隻極品到衣家都未入到。。。。。。。
怪物et 發表於 3-2-2013 10:31 PM
怎會如此呢怪物兄~~~~~~~:@
十卜:shiny:
隻Ryuki Survive係唔錯...絕對收貨呀:handshake:
下個月入手埋隻龍牙....龍騎4人小隊就齊人了:)
我呢隻怪獸隻角原來已經變彎咗~~~~~而家期待笨大出 shf 版烈火龍~~~~怎會如此呢怪物兄~~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 4-2-2013 08:36 PM

呢幾個月都中左好多五係shf 嘅玩具呢!!!
但前兩日我都入返隻超平嘅cosmic fourze