Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ] BLlTZWAY「Carlito's Way 情梟的黎明」Al Pacino

回復 6# dvddvdhk

其實只要頭雕似...我都會入手...!!
回復 8# kingeltshan

yes...只可惜題材不必個個啱....所以可能唔太多人入手...!!
回復 9# Boris_C

我支持你支持我....haha....!!
回復 13# Macross長谷有洋

我都想呀....最有埋埋羅拔迪尼路同韋基馬...!!
回復  Macross長谷有洋

我都想呀....最有埋埋羅拔迪尼路同韋基馬...!!
DreamWorks 發表於 1-2-2013 09:13 PM

I love to see that happen, HEAT is one of my favorite movie.
回復 20# Macross長谷有洋

me too....!!
不過我依家要追睇呢套先...!!
美圖支持:71:
頭雕都好得,期待敎父version...:78:
我比較担心件皮外套過得一年後又裂又甩...:no:
回復 22# Oldcat

我都好期待....!!
回復 23# vanhelsing

我唔識分真皮定彷皮呀....?!?
唔好嚇我呀大哥...!!
回復  vanhelsing

我唔識分真皮定彷皮呀....?!?
唔好嚇我呀大哥...!!
DreamWorks 發表於 2-2-2013 02:33 PM

不是唬你的,我hottoys的Hellboy的皮褲都爆裂了。
大大對figure既愛同執著,實在另人動容:71:
回復 12# DreamWorks
師兄,我點都唔夠你快手......:77:
你隻隻都第1日單!!!:71: :71: :71:
改完正好多~原裝頭雕偏白~加左更似真人:71:
之前個幾隻疤面煞星真係入唔到我眼, 呢件就不同, 1睇就肯定他是誰了. 金大師今回造得好過鍾博士. 我決定支持, 即刻走去官方認可代理店訂. 呢間美式漫畫店不嬲周周光顧, 所以一落地就到手.

請問有無邊位CHING替艾伯換了SHIRT呢?