Toysdaily 玩具日報

查看: 7271|回復: 40

[分享討論] ] BLlTZWAY「Carlito's Way 情梟的黎明」Al Pacino

一直有留意呢間公司嘅出品,看到官圖,早早就決定落訂,如期第一時間有貨,開盒check貨時頭雕上色雖與官圖有偏差,但其他周邊配件,甚至地台設計,均令我耳目一新,服飾嘅精緻度更為盒裝產品少見,絕對收貨...!!

不過我一向對人偶有一份執著,有D地方我覺得仍有改善空間,所以今次都略為修改一下,為頭雕增添細緻度,添回少少血色;因為原裝body頸太幼關係,整體睇落有頭大身細嘅感覺,所以亦都作出更換素體嘅行動....!!

先黎劣圖數張,希望大家會鍾意啦....!!

對BLlTZWAY呢間公司充滿信心,雖然主題唔係大路,但各方面都出色表現....為我收藏又添一成員,期待日後大作...!!

謝謝欣賞....!!:64:
Great, how much? 1.4k?
回復 2# darknight

低少少....如有愛,可以一入....!! 支持下都好...!!
師兄,好手工!:71:
無睇過實物, 唔知大大嘅fine tune效果如何
不過相當支持大大追求完美果份熱誠
一望就知係邊個 , 呢個頭雕好o.k. , 多謝師兄分享 !!!
恭喜師兄又有新玩具入手!
this one is very good~~~~~
面色紅潤左好好多 !!! 支持師兄自改 ! :71:
條𧘹攪到一劈嘢咁...
回復 10# mikepanda97

因為恤衫解開左,我鬆開左條呔,有少少回彈...所以變左一劈野,不過已經修正...!!
謝謝師兄提點...!!
回復 4# EDMONDLUN

你每次都好快手...謝謝你...!!
He looks real good, hope they will make HEAT version...
回復 5# GTO

我只係加返細緻位...!! 唔算大改....不過頂唔順個body太細位...所以換左...!!
佢本身個body都好架...不過唔啱用落佢度,衫太多,好似細路扮大人咁...!!
回復 7# Dr.AL

點追都追唔到Dr你...!!
haha.....!!