Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkkiii0079

[玩具報告] 收藏推介!!!!—GUNDAM HEAD COLLECTION VOL.3 完全鑒賞報告

唔知點解我個盒會冇燈?九成九中了sad貨。
我本身都冇打算入VOL.1同2,不過為左渣古,紅渣古,大魔,GUNDAM都死死地你入埋VOL1同2....
我三套都有齊,可以睇下我既心水:
VOL1:綠渣、高達、龜霸(SP) / AGE高達
VOL2:紅渣、大魔、強人(SP) / AGE高達X2
VOL3:NU、ZETA、SAZABI、UNICORN、報喪、HI NU(SP) / AGE高達
所上都係一D值得一入既GUNDAM HEAD~加油,歡迎落坑~
One Box should have one light wor ! Where do you buy it ? The shop change it ? Which black shop ?
回復 15# kkkiii0079

I still have no yellow light after I bought 3 vol....
回復 16# king

唔怪得雅記咁多套連兩盞燈咁賣
how much each???????????????
Tape at large and small boxes haven't cut or opened......
到底總數有幾多色燈?我y拍見有人放3色又有人話4色
我想問下點解隻age頭會吾同左色ge????
zero_bid_ex 發表於 1-2-2013 01:03 PM

爆發型改色?!
爆發型改色?!
炒價仙人 發表於 4-2-2013 12:01 AM

咁 即係  自改色  來的嗎?!
咁 即係  自改色  來的嗎?!
zero_bid_ex 發表於 4-2-2013 09:54 PM

可能係
隔離果隻都好似做o左舊化