Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 生日抽到MJ, 希望玩家未到最後一刻, 別放棄希望, 否則比賽就此結束.

有志者事竟成也~~恭喜呀!~:77:
回復 16# hoho10120998

多謝!! 各位玩家, 唔好放棄, 真愛Jordan, 就發揮Jordan既精神.
頭像被屏蔽
回復 18# communistic

多謝, 為左Jordan唔落入他人手裡, 生日濕濕碎.
恭喜~~
好正的生日禮物~~~~~
頭像被屏蔽
恭喜晒,確係一份好好嘅生日禮物!
多謝各師兄, 真係一生難忘, 攞果陣同EB既人握手多謝佢地, 仲影左張大合照留念.
多謝師兄!連続5日排、好彩無放棄、今日終於得左!:$
我都好想排, 但無很時間, 有無人可憐我這真玩家讓一隻比我...............  :die::no:
可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我可憐我
好老實講....一係買炒價.....一係就排左唔得比張籌睇下.....唔係好難咩都唔做叫人讓隻比仔,你排過你就明我點解咁講!
回復 25# darknight

如果真係冇時間, 唯有等23, 件熱身服遲d淘寶會有. 何況主場白色熱身服未公報, 23+jordan 11至係必須要買.
多謝師兄!連続5日排、好彩無放棄、今日終於得左!
BatIron 發表於 30-1-2013 05:09 PM

真愛Jordan既好結果, 恭喜恭喜, 安西講得好 "未到最後一刻, 別放棄希望, 否則比賽就此結束"
今日排3小時,最後前面兩個排隊黨阿巫中左,我冇份
工作關係今日係唯一一次機會,限量再見了等量產…
回復 27# 小志強

承你貴言,幾時有現貨!?