Toysdaily 玩具日報

查看: 6980|回復: 31

[分享討論] 生日抽到MJ, 希望玩家未到最後一刻, 別放棄希望, 否則比賽就此結束.

於生日中抽到Michael Jordan係一生中最難忘既事, 特此送上<<slam duck>>經典情節鼓勵各玩家, 別放棄希望.
另外, 特別多謝Enterbay員工, 佢地對於維持秩序真的用心, 而且有禮貌.

好!! 開始.

已經完了... ...

我已放棄求勝的意念... ... 那時... ...

未到最後一刻... 不要放棄希望.

否則比賽就此結束.

呵呵呵!

最後, 好多人抽中然後&#25886;去炒, 我幸運抽中, 但我永遠不會&#25886;我偶像賣比人. 就好似Jordan咁, 係要嬴, 唔係淨係為錢. 背後個精神先重要.:!
好,你真好運,我只能睇圖當買左……
請問今日幾點截龍?我仲掙扎緊過唔過黎搏一搏
回復 3# hmsam76

我今日0645到現場排隊. 如果過黎, 最好早d, 大量南亞人, 師奶及古惑仔. 期間不斷打尖. 不過eb真係抵讚. 0800到, 即刻維持秩序. 不過0800之前基本上係不停有人打尖, 大概50人. 截龍就冇留意, 派抽就1000左右. 希望師兄唔好放棄, 冇愧於Jordan既愛.
最弊我七點先收工,搭船過得黎都九點了……

有得睇
無份食
真係一份好既生日禮物:77:
於生日中抽到Michael Jordan係一生中最難忘既事, 特此送上經典情節鼓勵各玩家, 別放棄希望.
另外, 特別多 ...
小志強 發表於 29-1-2013 01:24 AM

師兄....抽中45只係開始.....仲有好多mj要抽呀....5個系列:(
回復 5# hmsam76

盡力已為, 仲有5日時間, 總有假期.
pic #3 good hahahaha
恭喜晒呀師兄,我都希望自己可以做下一個幸運兒 :43:
恭喜晒呀師兄,我都希望自己可以做下一個幸運兒
samuel2 發表於 29-1-2013 09:43 AM

真係唔好放棄, 盡量揪時間去, 如果好早去, 1100-1200走得. 請半日假搞掂.
我會儘量試下請假去,不過俾老婆大大話我呢 :30:
我會儘量試下請假去,不過俾老婆大大話我呢
samuel2 發表於 29-1-2013 09:50 AM

我都係用生日所以請假為由:x
感動左!多謝!! MJ+Slam Dunk=藍球最&#40644;金90年代∼:^
令我記起&#24403;年街場如何迫爆:51: