Toysdaily 玩具日報

[詢問] 想問各位大大一些"PBHK X'mas 免運費"的問題

之前已經係FB PREMIUM BANDAI X'MAS拎左個code
但問題係我係PREMIUM BANDAI訂模型, 係照正常咁order野,到最後會有個位俾你入code
(之下試了一次唔見有, 仲去到confirm, 驚落左order冇得返轉頭...)
定係我要搵個位入左個code先, 再訂野?
唔該晒各位
之前已經係FB PREMIUM BANDAI X'MAS拎左個code
但問題係我係PREMIUM BANDAI訂模型, 係照正常咁order野,到最 ...
廿一月 發表於 28-1-2013 09:52 AM

你要去佢fb搵返pbhk主頁入面先入code後有組password再按旁條link入返pb就會出現有兩樣可免運物品......選擇後入返password就得.......(詳情可跟指示進行)
唔該ray文大大, 已解決~
可惜anti紅蓮已經sold out, 冇得order了....只訂了多腦雞絲易....
唔該ray文大大, 已解決~
可惜anti紅蓮已經sold out, 冇得order了....只訂了多腦雞絲易....
廿一月 發表於 28-1-2013 11:06 AM

不用客氣, 我都訂了anti紅蓮.......:)
有冇師兄可以pm個code比我, 我張card唔見左, 我只記得頭幾個字母pd13 :63:
回復 5# 福祿壽
其實個code應該個個一樣, 分別係唔同人用自己FB LOGIN入去o者
個code係 " pbhk13"
回復  福祿壽
其實個code應該個個一樣, 分別係唔同人用自己FB LOGIN入去o者
個code係 " pbhk13"
廿一月 發表於 29-1-2013 03:32 PM

唔刻矖師兄:handshake: