Toysdaily 玩具日報

查看: 17050|回復: 30

[玩具攝影] 我的 "MARVEL 谷"

https://picasaweb.google.com/116062333096315890045/MarvelValley?authuser=0&feat=directlink (以防PICASA看不到)

屋企又細又無位,HT、MARVEL 都係收係公司多.... :no: 呢D MARVEL兄弟都係放係我公司枱,個個正氣男兒守護我張枱:78:!!! 搏比老細炒... :)

HASBRO黑蛛不能屈肚,但伸腰OK :!

TOYBIZ多好多

力抗發瘋HULK :*

HASBRO Hope SUMMER 美人胚子... 忍不住高價入了二手....1魚6後不日發現5草有交易... 個膠頭髮轉不了頭.... 只可右轉.... :ice:

黑豹PANTHER, 讓我想起馬榮成套黑豹列傳呢:)

鐘意ULTIMATE CAP, 但面相上色比其他TOYBIZ差... :die:

型、英、帥:$

大家庭還在加人.... 剛入了黑天使和紅HULK... 大家都要住劏房.... :49:
嘩.... 你老細都好忍得下你喎......... 成檯都係... :@
你教書:?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 8 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

師兄,真玩家也!:$
五顏六色真美麗:D
屋企又細又無位,HT、MARVEL 都係收係公司多....  呢D MARVEL兄弟都係放係我公司枱,個個正氣男兒 ...
darknight 發表於 26-1-2013 10:41 AM

變腫豬!!!!!!!!!!!! 正!!!!!!!!!!!!!!
志在分享................................. 英雄莫問出處.....:!
回復 2# goldwater

佢忍我時我忍佢, 忍忍下就慣. 唔通又話歧視要立法保護咩~ :75:
回復 3# dasw123

我接觸未來... :78:
回復 4# hhbto

多謝. 有邊個熱血男兒唔鐘意玩?????:love:
謝謝師兄分享,我都好鐘意Marvel d 角色!
全部都好野黎wo..................
回復 11# quincy
回復 10# tolete

在玩具路上最緊要有同道中人~~~~~~~ :)

淨系見到堆巨人  我諗老細都會話亂:66:
不過真系睇心情
好正   希望你keep住儲
好多正野 支持下先:71::71:

回復 13# ngkp19

3.75易收藏,但6”易拿上手。 不過個谷都似亂葬崗..