Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3: Tony Stark Edition Collectible Figure (NEW UPDATED 8/3)

今次每人限訂一隻?:66:
今次每人限訂一隻?
dragonken 發表於 25-1-2013 09:15 PM

好事黎

但呢隻都取價咁勇,.........隻MK47同愛國者要幾錢?
回復 107# anowyc

頭彫正面初見以為真係 Hugh Jackman....
頭像被屏蔽
我覺得會送佈景板既可能性係有既!
畢竟要重現匿個場景就真係需要後面7個靈位...
當日出Mark4 with suit up Gantry 都有佈景板,唔係好記得HT當時有冇寫明有附送,但係今時今日匿set,我係HT我會送都唔會寫明!一寫明會送咪盞倒自己米冇人去訂d靈位!
剛才我研究過,後面Mark1-7好明顯唔係HT出產既Hall of Armor+7隻Ironman砌出嚟既場景!
絕對係一塊佈景板!!倘若大貨出果陣冇匿塊佈景板,你估唔會有人趁機會發財齋賣自制佈景板?HT要唔要送大包斷人米路就你估喇....

匿set嘢,我個人係覺得ok算收得貨....係第一眼睇正面真係冇驚喜...唔算太似真人...雖然睇耐咗會覺得似...但係唔係“神似”....同埋淨係送左手裝甲...右手乜都冇得Mark 4 隻手指可動全紅手掌...咁點還原以下pose???強烈要求附送Mark 42右手裝甲+可動手指手掌!!!!
回復  marschung

師兄,我唔係話你,見到你整個body我都想訂,可惜一諗到個body除左tony用之外就冇可能 ...
adqaad 發表於 25-1-2013 09:04 PM

多謝諒解!我會繼續改造一D大家想既野!等大家係玩既同時多D樂趣
頭像被屏蔽
多謝諒解!我會繼續改造一D大家想既野!等大家係玩既同時多D樂趣
marschung 發表於 25-1-2013 09:51 PM

我絕對相信你係有良心,因為你連教學都出埋.........
下次我留意MARK42 開訂,免多人排隊
回復 109# Neymar

yes,好大機會會改,官圖都有寫頭雕pending licence approval…
中咗添.............
我只係想講,之前有位師兄,無頭雕,無衫,無褲,只係一隻truetype 19 body加燈賣9魚既時候,呢度好多師兄都 ...
adqaad 發表於 25-1-2013 06:58 PM

師兄你講得好岩....
我同你一樣諗法
之前上yahoo bid見到個body連iron man mark4tony頭都要1300-1400
之後行過相熟舖頭都係1000淨body
戈陣都諗住買
不過這最後返到舖頭俾人買左...
而家ht出我諗都無諗同女友搭車出去俾錢
1700?? 可唔可以變做IRON MAN 型態?
個眼鏡~~~ 覺得好似龍珠雷達 =.=?
頭雕真係。。。唉。。