Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3: Tony Stark Edition Collectible Figure (NEW UPDATED 8/3)

唔想要咁多多餘野..........
回復  woowoobb

Ironman 賣幾錢都好都排到落街,難怪佢唔出dx ironman, 唔dx都貴過dx
joshuatang90 發表於 25-1-2013 06:05 PM

佢同batman系列最賺錢,長賣長有~~~~~~~~~:o 好彩ironmanr 唔中:(
ironman我中呀...本來都唔想訂...但我打死今日都會帶joker返屋企..
最怕到我果陣..忍唔住手訂埋=.=
個頭雕好呂良偉..................:50:
心口唔着燈的嗎...........................:69:
師兄一次過攞三隻咁厲害
dvddvdhk 發表於 25-1-2013 05:45 PM

家陣要排隊就唔擺啦, 早D返去砌兵好過:78:
頭像被屏蔽
排到過咗米蘭站:59:
好似係包膠手......呢隻唔買了,等mark 47
頭像被屏蔽
呢隻tony 有無咁值得呀...
場景黎講我覺得呢set 最差. 雖然好跟原著, 但我依然覺得呢set 野個feel 好"攞你便命3000" :oh:
george michael?
joshuatang90 發表於 25-1-2013 05:29 PM

如果出George Michael就好喇:shiny:我偶像嚟架

最好出Faith個皮褸look

Sorry! 有少少ot
南亞裔人士已出現、現排到莎莎門口……
我只係想講,之前有位師兄,無頭雕,無衫,無褲,只係一隻truetype 19 body加燈賣9魚既時候,呢度好多師兄都話要,好而家hottoys出隻有頭雕有衫有褲有配件賣1700,大家又話佢貴,老實講擺埋一齊邊個貴啲呢,而家ht啲頭雕靚唔靚都好都賣4百幾,衫褲鞋呢,再加個場景呢 -_-,係咪有啲雙重標準呢。
買都要換mark IV頭:80:
頭像被屏蔽