Toysdaily 玩具日報

查看: 12051|回復: 31

[新品消息] 殺破狼馬軍

今日見到雞旺隻馬軍show返個辦出尼, 皮褸好似修身左, 頭雕精細左, 另一個頭就話仲修整緊, 係body太高大同皮帶扣唔多靚(雖然扣款有跟原著)

無大廠/正品情況下, 子丹迷可以考慮 (哩句都係同自己講........)
呢隻不得不申,呢隻由9月話出貨得到而家2013年...WING姐唔該快手D好冇:help:
小弟都期待中...
呢隻不得不申,呢隻由9月話出貨得到而家2013年...WING姐唔該快手D好冇
Dick.Po 發表於 25-1-2013 10:49 AM

Wing 姐叫問Joe 老闆,Joe 老闆話之前D QC唔收貨所以要重新執靚個頭雕,講到一出就驚天地泣鬼神咁勁喎
希望可以擺脫EnterBay頭雕影子,唔好比人覺得似老返:72:
回復 4# Dr.AL
早兩日拎過個板玩過,的確改左好多,
頭雕改左,似過之前個板,但上色仲要執執,
件皮褸fit左,Joe老闆話應該過年前可以出貨..!!!
我都等緊唔該快D:35:
個辦拎番出來了嗎? 有空去睇睇先
有大大可以影影相吗?
谢
我訂左 .........但有 D 15/16 &#25886;唔&#25886;好.....  >.<
上星期上過去、Joe老闆係手機比我睇過d相。
知道進行中、唔係的話真係想唔&#25886;。
都等左8個多月,希望真係造得好d∼:ar:
我係果間訂左隻生化3 alice 2012年4月訂 呢家都未出貨:72:
質素上升係好事ar~~~ 希望唔好令我失望la~~ 都等左禁耐~~ :52:
回復 12# graffitihim

我都是
4百?

回復 9# kkchan

油麻地現時點3樓看到拍照...素體同頭雕不配..