Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ba2784

[分享討論] ACI Body - Medium Built Bodies (玩後感)

Thankls for your information! Good buy! :71:
顏色分別只是很小,係鋪內燈光下甚至分唔到添。

如果有頭雕想配素體,帶埋去對比一下至買比較 ...
catcat 發表於 25-1-2013 09:57 AM

係呀!係呀!我記得我訂嗰陣,店員話白人身上嘅色班多啲咋。
頭像被屏蔽
回復 6# catcat

ching 有冇好似上似你講 將手腳同身既色差改善了呢?

anyway我都訂左兩隻 但未得閒取..
回復  catcat

ching 有冇好似上似你講 將手腳同身既色差改善了呢?

anyway我都訂左兩隻 但未得閒取..
hkman123hi 發表於 25-1-2013 01:41 PM

色差仍然有, 但比起上一款大隻素體有改善.:64:
体形真係唔錯! good ah! 配 Captain America, Tony Stark 都 ok.

多謝ba大報告。

小弟今日都攞左,一如所料係硬膠胸,手掌腳掌都有頗顯眼分模線。

但肌肉線 ...
catcat 發表於 24-1-2013 11:34 PM
我都係今日取 手關節幾緊 身關節有d鬆 其他都OK 不過同ht 比我會選ht 始終好似實正d•••
請問已入手師兄, 哩款body比起ttm系列是較高身?
Very unhappy with the waist, I bought the Eurasian version and I can't bend it to the front @o@ :no:
好似向前屈身不能的:78:
好似向前屈身不能的
neoneo 發表於 30-1-2013 09:40

咪係囉!向後抝腰起拱橋冇難度度但向前彎腰完全不能!!!!(嬲)
回復 1# ba2784

e個同之前有個叫hitfigure既老番body好似  哈哈~~~~
不過果個無上色咁detail:(
WHERE IS 7 仔?  AND IS IT FIT TO THOR?