Toysdaily 玩具日報

查看: 6941|回復: 27

[分享討論] ACI Body - Medium Built Bodies (玩後感)

呢個素體我覺得吾錯!! :71:

基本上冇鏍絲位, 而且好多手掌同多對腳掌~

尤其欣賞對腳掌~:71:

腰向後冇問題, 而且連成對脚都有雕刻!! 比TTM仲好~

不過向前彎就好差~

有地方冇上色,如圖:

手腳同個身有少少色差, 不過影出嚟吾多覺~ :34:

整體都幾好, 關節都吾錯! :43:
呢個BODY得WOR 樓主方唔方便透露一下價位如何?:D
現貨大約兩魚幾。而且膠質吾錯,幾重手。
邊到可以入到呢???:71:
多謝ba大報告。:71:

小弟今日都攞左,一如所料係硬膠胸,手掌腳掌都有頗顯眼分模線。

但肌肉線條靚,關節結實,貴個兩款仲有上皮膚色,最緊要係有現貨,價錢不算貴,是自組上佳素體。
邊到可以入到呢???
brucehung 發表於 24-1-2013 11:14 PM

我喺7仔入~ :$:$
thank you CatCat~~:):)
回復 6# catcat

Body連多款手掌及兩種腳板, 讚:71:
其實hottoys及一般坊間body既設計都唔係最好, 如果隻figure上身一重, ball joint設計耐左磨損後會企不穩, ball joint設計係廠商為左節省成本而去做.
唔計用料, medicom腳可加長改短, 動作變化及耐用度(不計膠料耐用)先係最好, 但始終未有一款body有去參考其設計, 真係唔明.
細巴,謝謝分享。我冇訂但聽日都會入一隻看門口。
講價錢佢平過ttm 21. 但睇落去應該大隻d.
而色澤你揀白人定亞洲人?我用手機睇分吾清:80:
我呢隻係白人。7仔有晒3款display。:61:
我都訂左隻白人Body,今晩放工飛身出去攞,正:71:
細巴,謝謝分享。我冇訂但聽日都會入一隻看門口。
講價錢佢平過ttm 21. 但睇落去應該大隻d.
而色澤你揀白 ...
keithwu516 發表於 25-1-2013 01:53 AM

顏色分別只是很小,係鋪內燈光下甚至分唔到添。

如果有頭雕想配素體,帶埋去對比一下至買比較好 。
:handshake:呢個波地配隊長幾好咁~~~
今日去7仔睇下先~:43: