Toysdaily 玩具日報

查看: 23060|回復: 83

[詢問] 究竟hot toys呢間野開幾點收幾點架?????

今日收到電話拎bane
咁我收工去到點知關左門
我望一望隻錶7點20分..................
大佬,我係將軍澳放工特登去走要成9個字????真係激死人
間野7點中就收????有冇搞錯呀????
去佢官網又冇寫營業時間,間野真係開得串
有冇ching知道間野平時幾點開幾點收???
我決定聽日lunch time去
佢一早post 左張相今晚annual dinner 收7點...

Ching 黑仔
我今日都有提ching們今日收早ga la
佢一早post 左張相今晚annual dinner 收7點...

Ching 黑仔
LuciusFox 發表於 24-1-2013 08:50 PM

我頂.................又會咁好彩係正今日!!!條友打黎又唔講今日早收
搞到曬哂我D時間
我今日都有提ching們今日收早ga la
bunchan 發表於 24-1-2013 08:53 PM

唉......我岩岩先見到你個reply
真係激死
以後有咩貨都上下個forum收下風先再去拎貨
回復 5# kratos

嗯,師兄多d留意td,下次就晤會發生ga la!!
唉......我岩岩先見到你個reply
真係激死
以後有咩貨都上下個forum收下風先再去拎貨
kratos 發表於 24-1-2013 08:57 PM

無錯喇,下次要收下風先,我本來今日攞,見有大大通知收早,所以聽日先攞~~~~~~~~:o
無錯喇,下次要收下風先,我本來今日攞,見有大大通知收早,所以聽日先攞~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 24-1-2013 09:01 PM

真係激死我,,7點中關門
望住個門口好想一腳踢落去
想問下各位間野平時幾點開??
今日都唔記得左
結果去左執定支火箭炮俾joker
今日都唔記得左
結果去左執定支火箭炮俾joker
回復 9# kratos

每天看FACEBOOK
http://www.facebook.com/neymar.yeung#!/toyhunters
回復 6# bunchan

師兄咁快換頭像 , 你一定會訂對bust啦 :p
師兄,平時開1點~~:77:
回復 14# EDMONDLUN

今日收7點團年有通知okay,但今日中午成一點十分至開門,拎完P2即刻番工,幾鬼趕