Toysdaily 玩具日報

查看: 16885|回復: 55

[新品消息] 港產機甲艦隊15機胎死腹中,爛尾收場

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
人地都無話唔出, 拖期唔等於胎死腹中/爛尾.....:ar:

申報利益: 我無訂
港產野仲要千幾蚊,真係諗過先訂
申報利益: 我無訂

不過呢篇野我唔太信
唔好呀大佬
等好耐啦,
樓主出呢篇野用意何在呢?

如果閣下係其中一位已訂玩家,想有關方面出來俾個解釋你,何不直接去該玩具店直接反映你既憂心,再在這裡匯報閣方友好呢?

又如果閣下無訂,根本事不關己,何須在網上寫一大篇野引起其他人去關注呢件事呢?

小弟有向該公司訂購十五機,但從來無担心過出現問題

計過數,如果難尾,我輸既淨係兩百蚊o 者

但人地玩具店輸既可是商譽 ,呢樣野多多錢都買唔到

我識計,斷估做開生意既人唔會唔識計掛

p.s.若果師兄真係咁大仁大義、以為人民服務作己任,還望你正正式式,親身到該店搵負責人俾過交代你,然後再出 post 報告吧
樓主改標題啦
你自己都未證實
放心, 出唔到嘅話, 都會退番訂俾你, 不過對整件事唔好太大期望.....
放心, 出唔到嘅話, 都會退番訂俾你, 不過對整件事唔好太大期望.....
洛迪文 發表於 23-1-2013 10:17 PM

假設人地會退訂,不過已經賺左借錢既利息
頭像被屏蔽
回復 10# kevin629

若當三千隻滿訂...60萬有幾多年息? 夠捱約耐呢?
請問今晚花生幾錢斤??!:65:
我睇到呢段"....,仲話比而家果間無乜實力既鋪頭搶左黎做,...", 加咗個人意見, 已經唔太相信你...
又係我這個小小的生產商出場解畫既時候

以正事聽, 我真係想連我公司同licensor 個contract 都拿出黎, 不過真係好敏感, 唔放便請見諒

首先, 我唔識你個朋友, 我公司名叫Miracle Prodcution, 我本身有個partner, 亦唔怕公開講, 係糖街Toyzone raymond, 我地2007牟開始合作生產玩具, 產品有 1 米高柯柏文, gaiking 等等

亦老實講, 之前的產品銷售亦不太滿意, Toyzone 亦己於2011年决定不再投資, 大家再見亦是朋友, Miracle Production 自此亦由我獨力經營.

15機License 係由我1個人傾返黎, 設計各方面亦是我1人找人設計跟進, 唔係你所講

係production 係delay 左, 所以亦比機會你這個小人中傷我地

雖然你開新A/C 黎開新post, 不過你係邊個我己經心中有數!

做好D你自己既生意啦, 講人事非, 中傷人幫唔到你