Toysdaily 玩具日報

查看: 6871|回復: 12

[新品消息] Marvel Universe Super Hero Team Action Figure Packs

黎緊咁多PACK, 呢SET 真係有D 興趣:

又HAWKEYE, 又WAR MACHINE (仲保留EFFECT 件).......

最正O既係今次咁配箱:
This Wave 5 case includes 4 individually packaged action figure 3-packs (subject to change):
1x Uncanny X-Men
1x The Inhumans
2x West Coast Avengers

要重覆角色配一箱, 孩記今次算做得唔錯...... 應該可以慢慢黎唔駛搶...............喇掛

PS: MOCKING BIRD 係乜水?
這窩襪仙的單裝一直找不到好價, 還好之前未買hawkeye, 這次可放心買了:35:

唔... mockingbird為什麼不使用新素體.....

又HAWKEYE, 又WAR MACHINE (重保留EFFECT 件).......

最正O ...
goldwater 發表於 23-1-2013 04:31 PM

mockingbird係hawkeye條女...:he:
mockingbird係hawkeye條女...
凱獸王 發表於 23-1-2013 05:01 PM

又多個理由入埋佢~~~ 呵呵~~

又HAWKEYE, 又WAR MACHINE (仲保留EFFECT 件).......

最正O ...
goldwater 發表於 23-1-2013 04:31 PM

全翻dup都期待?
mu新手包, 買買買 :43:
對之前未買的C兄確是一喜訊~
對之前未買的C兄確是一喜訊~
玩具Kenny 發表於 24-1-2013 08:22 AM

之前一隻都冇~ :35:
Disappointed.  Only mockingbird are brand new.
有戰爭機械,點算。。。。。。
Disappointed.  Only mockingbird are brand new.
歐叉猛 發表於 24-1-2013 01:25 PM

Mockingbird係repaint firestar的
這窩襪仙的單裝一直找不到好價, 還好之前未買hawkeye, 這次可放心買了

唔... mockingbird為什麼不使 ...
手榴蛋包飯 發表於 23-1-2013 16:49

不是吧師兄…
這個War Machine的原色版又平又容易買
我當初也是輕鬆的後追…
Mockingbird係repaint firestar的
direngrey9 發表於 25-1-2013 01:02

好眼力師兄
我一定不會再買舊素體的女角,膊頭的關節簡直是白痴 :53:
有玩開的人應該明白我的意思