Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3 is coming soon in

買 7 連最大問題係有幾多人有地方 display 出來, 7 個橫放, 成 1.5 米, 一般 display 櫃都無咁闊.
我諗住彩印 7連櫃做背景算了~~~~~~
E神 發表於 23-1-2013 03:07 AM

我都係咁諗,不過暫時印左5個算(連紙都無位放,仲邊有位放實物,再加上窮:56:)
所以HOTTOYS你地D價吾好開得太進取,我真係買吾起架...
我都係咁諗,不過暫時印左5個算(連紙都無位放,仲邊有位放實物,再加上窮)
所以HOTTOYS你地D價吾好開 ...
jojokit 發表於 23-1-2013 10:53 AM

放到 5 個紙牌都已經好大地方, 我個 display 位只可以放 4 個左右.
放到 5 個紙牌都已經好大地方, 我個 display 位只可以放 4 個左右.
coltrane 發表於 23-1-2013 11:10 AM

因為做背景,覺細小小無所謂,所以縮細左小小黎印,先放得落5個(張):he:
總覺得地臺的Size是不是小了點兒??
廣闊的宇宙 發表於 23-1-2013 08:40 AM

我都覺得細左, tony 企落去應該仲有好多位, 但而家佢做到啱啱夠位企
回復 74# berndy1111

Not rich! Since I am living in oversea, I can only preorder it through US online retailers. We always need to wait for a month or two after the Hong Kong released.
回復 78# jojokit

我覺得呢次個價開得好,仲高啲都得
咁就連考慮都唔洗
回復 42# coltrane

個棺材海外截訂咗:69:

回復 57# joke

我絕對認同ching你的想法,個post都癡癡地,話1/6the bat即入,試問唔睇價錢與空間可以系屋企show出嚟的,系亞洲嚟講會有幾多人?唔系話無,不過有心買,無位擺的人一大堆。有錢買,有位擺的都系一大堆(但系可能對佢無興趣),所以如果死入咗放貨倉,不如唔好買。
回復 78# jojokit

背景印細d...當遠景囖:47:
回復  coltrane

個棺材海外截訂咗
Eddie82 發表於 23-1-2013 04:55 PM

吓, 咁快? 香港又 cut 佐訂未呢?
:43:正啊....必訂............
事先聲明..我真係必訂咖..,而且我7連都訂左..:45:
剛剛先有批文買左個新櫃,但已經打爆左,點算!
正啊....必訂............
事先聲明..我真係必訂咖..,而且我7連都訂左..
dandanwong 發表於 23-1-2013 11:01 PM

7 連要幾多訂金呀??
7 連要幾多訂金呀??
vanhelsing 發表於 23-1-2013 11:28 PM

好似係二牛半~~~