Toysdaily 玩具日報

查看: 12107|回復: 24

[其他] 【超級機械人大戰OG】COMPOSITE Ver.Ka PTX-EX EXBEIN

前日一入…:51:

雖然素聞這產品QC很差,但手上的實物又不大有重大的瑕疵,白色與黃色也沒有明顯的髹出界…

藍色的金屬反光也很漂亮~

最主要這東東令我重溫久違了之GUNDAM FIX開盒時的心情~ :)
OG系列,真好看,希望多多出一些此系列的超合金玩具。
加上那價格的確不錯:43:

講起FIX 開過一隻就怕怕了:56:
聽聞QC差就無入到
睇黎大大好手神窩:58:
牙兄~~~~咁遲先入 :58:
拾扑... :71:

曉擊霸Mk-III TV版因版權問題被迫好似馬沙咁... 帶副黑超改過個名... 就當係第二個... 但眾所鳩知佢係邊個... :34:

喱隻應該係某鋪嘅超級特價貨嘛...

小櫻上
:77:呢只Exbien可以講系CVK入面算最好沒有之一啦////
很可惜D膠就有D....小弟噶放系個盒度都會自己斷啊對翼:56:
Congratulation!  I have 2 in hand but no photo was taken at all...

Just because of its bad QC... :(

U are the lucky one! :)Congratulation!
之前見到特價都想入返隻玩吓.....:43:
我都見到平價, 呢隻OG唔多LIKE, 無入到.

之前見到特價都想入返隻玩吓.....
ray文 發表於 22-1-2013 10:27 AM
可以透露一下邊度靚價嗎?想搵個機會入呢隻好耐:77:
我都見到平價, 呢隻OG唔多LIKE, 無入到.
馬仔 發表於 22-1-2013 10:45 AM

原來馬兄都見到.......我有少少興趣啦, 加埋個價都ok......有少少衝動~:D
平平地就不錯啦。我還見到很正的女女figure:he:
我都有入呢隻, 質數唔錯喎~
looks good! :71: