Toysdaily 玩具日報

查看: 12096|回復: 18

[活動展覽] 農曆年將至,瑞記又係時候開倉

今年農曆年瑞記例牌開倉清貨,不過今年贈品都好似幾豐富。

買高達系列MG及HG產品,即免費送改裝配件。
BB戰士系列買滿$100,更話免費送多盒BB戰士比你!
戰隊系列產品,即免費送扭蛋乙隻。
買Thomas & Friends免費送24塊砌圖。

地點都係朵處:  青衣長達路14-20號偉力工業大廈B座8樓
日期:                2013年2月7至8日及14至17日
時間:                中午12時 至 晚上7時 (2月7及14至15日)
                          上午11時 至 晚上6時 (2月8及16至17日)
算啦, 中左咁多年招, 唔係仲去啊
除非你係臭狐四眼光頭佬FANS啦
頭像被屏蔽
青衣.....................
應該又係死貨散貨場引D小學雞帶埋家長去買個D黎嫁啦 :(
98%貴過街,
平果2%要第一日排三小時:54:
住樓上落樓下行下無所謂...要搭車又轉車就免了....:77:
都係去搵下三國傳...
回復 2# Assassin

十分鐘車程,我都同大大一樣:剔下格 •••••
國慶果轉去完..2班年青至中年人圍人牆,霸住堆田區執平貨,2幫人差d打交,在場職員唔x理,..完全無秩序可言,感覺只要你夠兇,夠狠,夠賤,夠厚面皮...一定可以買到平野..但咁又為乜呢.?.我在旁都係等睇幾時開拖..如佢地真係開拖...值得一去:71::43:
都係去搵下三國傳...
slsl5648 發表於 21-1-2013 12:22 AM

唔駛去,一定貴過街...
你要既蚩尤我係千x達見到...
而你要既曹操孫權電鍍boxset...
我係尖咀反嘔城見好多...
咩價錢冇留意...
唔駛去,一定貴過街...
你要既蚩尤我係千x達見到...
而你要既曹操孫權電鍍boxset...
我係尖咀反嘔城 ...
小堅 發表於 21-1-2013 11:19 AM

好貴吧..........
叫瑞記收皮啦,入咁多死貨,強迫零售商,炒貴哂啲玩具
頭像被屏蔽