Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【巨大.高清.再震撼】ENTERBAY神物 1:4 HD T-800戰損版

請問各師兄,隻t800可唔可以做到隻手伸前嘅動作(類似殭屍動作),我試過唔得,又唔敢太大力會斷,感謝感謝:64:
我真係覺得0黎個頭雕好似的~
恭喜樓主終於愛上了Enterbay......{:1_208:}
已放HT單,有1:4就夠了。
子彈已全生銹了........
咁快就滿意???  過多一兩年睇一有冇甩皮色移先好講啦:38:
回復 51# skyhawk

does not matter, it is battle ver already, if 甩皮色even better!!!!
咁快就滿意???  過多一兩年睇一有冇甩皮色移先好講啦
skyhawk 發表於 9-7-2013 04:37 PM

Ching講得冇錯,我嗰隻已經成身染黑晒,一頸都係!幾個月就染成咁,唉⋯。:55:
所有figure不能長時間放在高温和濕度高地方,如果唔係乜Q都溶,我長時間開空調並保持约18-22度,最容易溶衫的 Medicom rah 我一隻都沒事.
回復 54# DDDragonball

Ching講得啱,不過我的無咁嘆,用個玻璃盒蓋住佢,暫時甩色、發毛等等未有出現,子彈無生銹等等異常
回復 55# 交叉人

其實玩得呢D咁貴玩具都唔會慳果小小電費,除返哂當係保養費都扺,又可以keep耐D
我都係咁,而且仲放埋DX10隻阿諾同紅骷髏一齊,結果EB兩隻T– 800都染晒色,紅骷髏件長褸衫領邊都染到條頸有條小痕,反而DX10成套全黑就完全冇事。因為早前買咗EB隻麥狄文素體連黑衫套裝都染到好緊要,所以往後都已極度小心,但無奈有時真係避無可避。:49:
左手戰損手臂及正常手臂,左腳戰損部份都係一大敗筆
而且配件太少。

相對黎講HT跟既配件就有誠意好多,又平D,又易收藏D