Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【巨大.高清.再震撼】ENTERBAY神物 1:4 HD T-800戰損版

我都有買,頭雕真係好靚,條頸啲靜脈血管超真,但E記啲Figure總覺得A字膊,差少少就完美了。
Yes, the only thing not perfect is the bit A shape shoulder~~~ but for this price with such quality... Just can say awesome!
呢款T800、市面上的確搵唔到一個可以同佢比美、
而且每樣配件都好有誠意、
希望EB可以以呢款阿諾頭雕做藍本、
再推出普通版 1:4 T800 Ver2.0…!!!!
仲有一個挑剔點就係左手斷手係唔應該有血
其實三個大隻佬之中亞諾真係最老,睇轟天2見到3大動作巨星一齊真係好滿足,不過佢地的確要入博物館了....

回復 5# MAX
呢款T800、市面上的確搵唔到一個可以同佢比美、
而且每樣配件都好有誠意、
希望EB可以以呢款阿諾頭雕做藍 ...
kafai1978 發表於 20-1-2013 03:50 PM

舉腳讚成! 之前果隻個頭雕真係差咗D。
T2 fans 之福。神物加一流攝影。絕對震撼!
呢隻真係神物!!!!有位必入!!!!
真係好似,可惜售1/4,唔係必入
當年比玩具狂熱逼到壁虎跳牆,出乜就打乜,但那團小宇宙之火沒有死,反之越燒越勇,很欣賞那份熱情!
GOOD,GREAT PHOTO
屋企無位. :o

你毒我唔到...:oh:

:help:
其實三個大隻佬之中亞諾真係最老,睇轟天2見到3大動作巨星一齊真係好滿足,不過佢地的確要入博物館了....
...
Dick.Po 發表於 20-1-2013 07:38 PM

三個大隻佬....阿諾, 史太濃, 第3個係指邊個呀?  
聾刮耳?? 上格雲吞??雲吞唔算係大隻佬...:?
出雲吞都好呀,樓主CHING靚相~:71:
BRUCE...

三個大隻佬....阿諾, 史太濃, 第3個係指邊個呀?  
聾刮耳?? 上格雲吞??雲吞唔算係大隻佬...
MAX 發表於 21-1-2013 01:41 AM