Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SR 天元突破 GURREN LAGANN 參上!!!!!

bro, please check pm
fatcheong 發表於 20-1-2013 08:51 PM

:64: Thanks a lot~~~~
謝三連敗兄十卜...........
ray文 發表於 19-1-2013 11:14 PM

好野緊係要支持~~~~:$
外盒封面與封底設計的好帥...有看過動畫可以感受到熱血的fu....:$

不過實品小腿真的有點太壯.....可能是設定要用來擺設出霸氣姿勢的關係吧...:)

所以直立狀態兩腿比例較不協調......:47:

輪轉科技可以考慮入手歐...羅善嚴............超帥........................:$
I will consider buying it if it is in metallic paint like this.:love:

想入...不過等跌價先算~
36韜 發表於 20-1-2013 08:14 PM

其實宜家都已跌了不少呀........:(
好野緊係要支持~~~~
黑色三連敗 發表於 20-1-2013 09:05 PM

:):):):):):):)
外盒封面與封底設計的好帥...有看過動畫可以感受到熱血的fu....

不過實品小腿真的有點太壯.....可能是 ...
EN9e@1979 發表於 20-1-2013 10:27 PM

BOXART真的很漂亮呢......:love:
其實見到腿部設計都算跟返設定呢......玩落都OK~:78:
I will consider buying it if it is in metallic paint like this.
genesicgaogaiga 發表於 20-1-2013 10:33 PM

ME2呀, 我都覺得金屬feel好正呢~:love:
頭像被屏蔽
尋日行過現時
已見有間跳至2魚99
仲係日版添:55:
反而漢鑽無跳
回復 84# communistic
竟然?邊間呀~?等我陣間去買左佢先...嘿嘿
頭像被屏蔽
回復 85# mz024024

一樓XX駅對面果細細間
尋日行過現時
已見有間跳至2魚99
仲係日版添
反而漢鑽無跳
communistic 發表於 21-1-2013 12:25 PM

係呀, 日版反而跳得勁呀, 行有代理死都唔平比人呢....:DD
回復  communistic
竟然?邊間呀~?等我陣間去買左佢先...嘿嘿
mz024024 發表於 21-1-2013 12:49 PM

宜家真係抵入啦......過埋呢批就唔知喇.....:he:
I will consider buying it if it is in metallic paint like this.
genesicgaogaiga 發表於 20-1-2013 10:33 PM

x2
如果係金屬色,即買~
http://www.geocities.jp/hetare_d_max/gallery-REvoltech_GurrenLagann_WF08MC.html
x2
如果係金屬色,即買~
netvigator 發表於 21-1-2013 01:35 PM

好正呢ching.........:71: