Toysdaily 玩具日報

查看: 53173|回復: 117

[玩具報告] SR 天元突破 GURREN LAGANN 參上!!!!!

2013年1月SR天元突破 - 紅蓮裸眼及漢之鑽頭sets終於都推出喇...........講返今次呢sets SR天元其實亦係小弟第一套天元突破嘅玩物, 雖然外間評語好壞參半, 但因為冇玩過千值練天元, 所以亦沒有什麼比較呢........還好, 可以徹徹底底慢慢玩個痛快呀............其實套野嘅QC及設計都唔係咁差呢, 只係價錢略貴, 幸好同期小弟亦因為呢隻天元, 可以入到超超超低價嘅SHF光牙, 算係補償呢............^^

SR天元BOXART設計好美觀呢~

素體正面及背面模樣~

近鏡特寫~

ACTION!!!!!

好似有點珍寶feel呢~

眼鏡回力鏢出擊~

加上背部飛行器~

漢之巨鑽set出場~

全身鑽頭裝上模樣~

巨鑽出場~

鑽動模式~

天元突破 - GURREN LAGANN 參上!!!!!

第一次玩天元, 連拍照都特別熱血呢~ THX!!!

好正呀文兄...攪到我都想入.....不過再等下先:he:
好正呀文兄...攪到我都想入.....不過再等下先
iamfinethankuuu 發表於 19-1-2013 01:24 PM

其實隻天元真係唔差架............相信大家都係對個價錢有d接受唔到呢~:he:
條腰有D怪

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
條腰有D怪

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
Bebe* 發表於 19-1-2013 01:29 PM

為了增加可動, 都係小小設計嘅問題.......玩落唔錯~:)
C HING D相影得幾好 :71:
但係D Pose可以再有霸氣熱血d突顯返紅蓮既威力
例如扭腰同雙腳再mark大d
C HING D相影得幾好
但係D Pose可以再有霸氣熱血d突顯返紅蓮既威力
例如扭腰同雙腳再mark大d
阿噗高達 發表於 19-1-2013 01:39 PM

冇法啦, 始終擺pose都唔係小弟強項(仲努力學習中):)
而且小弟未睇過天元嘅作品呢...........:(
回復 5# ray文

條腰係可以一野禁落去,痴返住個下盤
個動態鑽好正:71::71::71:
靚相, Support:71:......
回復  ray文

條腰係可以一野禁落去,痴返住個下盤
accel 發表於 19-1-2013 01:47 PM

係呢, 我玩完上櫃先記得禁返落去呀.............:DD
個動態鑽好正
021b17 發表於 19-1-2013 01:49 PM

係呀, 都幾好玩呢.........仲可以比遲啲嘅GunBuster用添呀~:71:
靚相, Support......
CombattraV 發表於 19-1-2013 01:49 PM

多謝V兄十卜, 你都有入呢隻正野呢~:)
全城熱跳的天元突破,我見現屎有幾間已經同貓姐同價:x
全城熱跳的天元突破,我見現屎有幾間已經同貓姐同價
b855506 發表於 19-1-2013 01:55 PM

勁wor....................大家可以等好價入手呢~:he: