Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[玩具報告] 小品分享精選 vol.32~~~Ultra Act~~~Ultraman Ace

歡迎老大返黎 :77:

雖然已經斷左 UA 呢條 line, 但都要入黎十卜吓先 :77:

今次笨呆少左光線特效件又真係好孤寒,不過呢個好似係勢黎 :38:

森大入左櫻島未呀? :57:
頭像被屏蔽
some大!long time no c!快D出返多D rider既report啦~
好久不見了。
Support Some大。:71:
久違的Some大分享:handshake:
期待兩隻新生分享:D
舊年真係去得最密~~~~~
謝 pein 兄支持~~~~我呢排連電腦都好少"鬥"~~~不過玩具都 keep 住有買 GE~~~
Somebody_Ex 發表於 19-1-2013 01:24 AM

some bro熱情未減退,係好事嚟~~~:)
講番個report,嚟緊隻Ace-Killer都有跟Ace嘅特效件,會唔會打算入手呢~~~:58:
Yeah! some大歸位~~:$

support:71:
十卜SOME大正POST 我都未入手ACE
不過睇完依個毒POST之後都會入
櫻島一號都好正SOME大有冇入?
超人兄弟跟V字手是為了太郎~
Long time no see. Great post!

I also have this figure. The quality of Ultra act figure is ge ...
squll 發表於 19-1-2013 02:09 AM
THX squll 兄支持~~~~:77: 今次隻 ACE 水準 OK ~~~~我個人無咩投訴~~~~:)
十卜some大,久違了你的好pose
這隻ace的面相小弟覺得有點怪,同埋ace blade擺唔到型既pose不過整體就 ...
timothy276217 發表於 19-1-2013 02:28 AM
謝 timothy 兄支持~~~~~~面相見仁見智~~~左右對稱已經唔錯LU~~~~~:DD
琛哥,久違了!
恭喜你又入到筍野!
一舊仔 發表於 19-1-2013 07:34 AM
謝一舊兄支持~~~~~~~本來唔諗住買都畀我遇到~~~~似乎是緣份罷~~~~:shy:
Ace係幾兄弟中暫時最正嘅一件
communistic 發表於 19-1-2013 07:44 AM
上次隻新版吉田都OK~~~~不過佐菲無買就唔知啦~~~~:78:
好耐冇見some大出post,依然咁有水準呢
davidki99 發表於 19-1-2013 08:02 AM
謝 davidki99 兄支持~~~~~~:)
歡迎老大返黎

雖然已經斷左 UA 呢條 line, 但都要入黎十卜吓先

今次笨呆少左光線特效 ...
garykctse 發表於 19-1-2013 08:36 AM
gary 兄原來已經斷咗 UA~~~~:@不過我都係一樣~~~~只係揀黎買~~~果真舒服好多~~~~:DD
櫻島一號啱啱入手了~~~~~:)
謝 davidki99 兄支持~~~~~~
gary 兄原來已經斷咗 UA~~~~不過我都係一樣~~~~只係揀黎買~~~果真舒 ...
Somebody_Ex 發表於 19/1/2013 19:26

真係冇計:想要做嘅野太多,同埋真係冇乜可能花咁多時間玩玩具(用多左 dd 時間係 NGO 度):(

現實 d 嘅原因:而家笨呆越出越濫,越黎越多限定(剛收到 Nothing Gor 料又會出新拉打對戰隊電影嘅 ranger key... :70:
Even though I'm not a fan of ultraman, this is a very enjoyable report from you~ :71:
And, very very poisoning!!!! :no:
支持:71:
好耐冇見some大出post,
d相依然影得咁靚:43: