Toysdaily 玩具日報

[其他] 1989 batman 件suit 開始溶膠了

算LA 師兄, 哩D人一般見識, 零EQ~~ 我地回佢, 只會拉低自己水平, 一D狗口長不出象牙, 對人連最基本既禮 ...
lokia 發表於 20-1-2013 11:00 PM

同意ching~
最怕的鍵盤戰事:38:

同時唔明白,.....
有的會員固意搵交嘈...
的管理員都唔做的野,,,,,,,,:42:
同意ching~
最怕的鍵盤戰事

同時唔明白,.....
有的會員固意搵交嘈...
的管理員都唔做的野, ...
E神 發表於 23-1-2013 02:52 AM

無錯~ 上論壇禁耐, 應該明白鍵盤戰事最終都係冇結果~~
同埋對付哩d 冇理取鬧 人生攻擊 既人, 最好方法就係唔好理佢, 因為可能佢地人生太失敗,
所以我地應該做好心比佢地赢下,比d虛擬既歡樂佢, 當做少少善事敢樣~~  

另外 管理員有冇做野我唔清楚, 可能已經出左pm警告都唔出奇.
如果冇, 我肯請管理員們,日後如果見倒有哩d 明搵交嘈 對其他會員人生攻擊既會員,
加以警告, 不果就刪除acc. , 可能我係多事左, 但我真心希望論壇既交流氣氛,
唔好比哩d 有心攪事既人破壞~~:77:

回復 60# squll

Houston here:43:

Go Rockets!

一人少句啦,吾好嘈啦,我覺得toysdaily既網民都好有素質,樓主都係好心提醒一下大家,出於好意,冇必要甘認真.仲有大家無謂人生功擊啦:67:
有買呢隻batman既玩家,可能都發現自己個隻開始有同問題出現!
不如玩家諗下計,盡量去保養件衫~
回復 65# 老實人

包膠野, 點保樣都係死.
根本問題, 無得保.