Toysdaily 玩具日報

[其他] 1989 batman 件suit 開始溶膠了

其實樓主都係提提大家Check下,我覺得還可接受:78:
v
我最怕見到D post「XX已截訂,訂唔到點算呀?」「XX好正呀,可以去邊度追返呀?」「嘩!啱啱高追返隻XX,好爽呀!」之類的,有時都唔知係咪有商業成份:ar:
回復 31# squll

Hey bro where do you live in the US?
回復 30# Toruk_Makto

我是"人車不可缺一"派:63:
頭像被屏蔽
最早期既Takara同medicom Batman Begins都無溶過.
派膠唔緊要, 無用腦就派有點兒那個囉
supermodehk2 發表於 19-1-2013 12:20 PM

我都見唔倒你一字一句有幾用腦喎??  最早期既Takara同medicom Batman Begins都無溶過,
唔代表其他Batman冇溶過. 哩類全身包膠人偶會有溶膠機會係事實. 想找人鬧交找第二個我唔ARM你~~
頭像被屏蔽
回復  lokia

我從來份人好正氣.
有果句講果句.
而且一定係事實先會講.
我知你接受唔到事實.
無腦 ...
supermodehk2 發表於 19-1-2013 07:17 PM

你既回覆完全係想找人鬧交~~ 明眼人一睇就知~~~ 如果我同你槽, 你哩D小學雞就會好開心, 以為自己係網絡鍵盤英雄, 我唔會回你架LA~~ 你贏左LA~~ 係咪好開心哩~:DD
雖然樓主成日派膠,但一件事還一件事,今次佢都係好意提醒,大家check 過無事就最好,唔使搵交嘈

大家可以試下用牛魔王保護液抹下,我D batman 全部都有用,而家仲好靚
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 55# supermodehk2

或者, 閣下都需要去驗下, 隻狗真係可能高智過你,
HOTTOYS出既BATMAN拎黎同MEDICOM比,
咁MEDICOM出名BODY脆皮, 洗唔洗又忽HOTTOYS比下?

HOTTOYS D BATMAN會出油, MEDICOM D皮會粉碎, 關節脆, 真係唔需要用腦都知架!
人地樓主或者KEEP得唔好, 有問題出現, 提醒一下, 可能係佢打理不善,
要你去批評人無腦? 咩叫正氣?我睇唔到你有囉
回復  supermodehk2

或者, 閣下都需要去驗下, 隻狗真係可能高智過你,
HOTTOYS出既BATMAN拎黎同MEDICOM ...
maxcyeung 發表於 20-1-2013 12:31 PM

算LA 師兄, 哩D人一般見識, 零EQ~~ 我地回佢, 只會拉低自己水平, 一D狗口長不出象牙, 對人連最基本既禮貌都冇既人, 真係膠都費事比~~:42:
頭像被屏蔽
我果只PRES断左.....唉:42:

回復 47# Ayumiwill12

Didn't check my in-box! :(
I am living in California. Are you living in US too? My 1989 Batman is fine, no 溶膠 issue.