Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SRC天元突破 (part1+part2) 完成

回復 74# 黑色三連敗
我仲未返香港呀!!仲有幾單野要做完先返來都恐怕下星期了...
但買一定買,亦幾喜歡佢個異色設定,總好過隻隻同一版本,我會無玩的動力的...
回復  黑色三連敗
我仲未返香港呀!!仲有幾單野要做完先返來都恐怕下星期了...
但買一定買,亦幾喜歡佢個異 ...
warxv 發表於 17-1-2013 02:47 PM

不要相信你自己,要相信相信 Bandai 的我!
信我,呢隻你會鍾意!
回復 77# Garycharm

睇黎Gary大對呢隻幾滿意:58:
睇 c 兄既post 覺得唔錯~~ 可能再set d誇d既動作, 效果會好d~~~ 造型比例禁誇, 我諗都係想表現原注既靈魂, 熱血~~~  特破天際~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我就想要鑽頭set配去千值練度
angus 發表於 16-1-2013 11:30 PM

我都係 :handshake::handshake:
不過就唔會買本体換個頭落去了 :(
我自己都覺得無咩問題, 可能個個都同千綀比, 咁無得好比, 我不滿意是定價, 可能用左卡卡聲關節, 比之前D SRC 貴左.:58:

信我,呢隻你會鍾意!
Garycharm 發表於 17-1-2013 03:20 PM
成隻既比例都好怪...外型同千值練差好多....特別係隻腳.....加晒鑽頭個感覺好返少少...不過唔知可動性點呢~
其實sr個大鑽用唔用到落千值到呢?呢樣我最想知
其實sr個大鑽用唔用到落千值到呢?呢樣我最想知
aesopa09843 發表於 17-1-2013 04:53 PM

請參考 #57

0.0
條腰勁幼,大脾勁粗,比官圖仲差:69:
回復  黑色三連敗
但買一定買,亦幾喜歡佢個異 ...
warxv 發表於 17-1-2013 02:47 PM

嘩吓~~warxv兄原來上左去搵人仔 :Q

咁當然啦~~~隻隻一樣就冇樂趣啦~~~其實希望b記做得好過千值練~~~:42:

如果我入呢隻~~~會掉左隻山口式~~~:)
信我,呢隻你會鍾意!
Garycharm 發表於 17-1-2013 03:20 PM

我信您影d相~~~:$
我竟然覺得佢好膠=='
信我,呢隻你會鍾意!

呢隻絶對好扭,入咗盒都心思思攞翻出黎玩
回復 88# 果汁先生

一點也不膠
不是超龍神的金屬紅、不用擔心出問題