Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SRC天元突破 (part1+part2) 完成

頭像被屏蔽
琴日見到但4魚頭好似貴左D...SR唔值呢個價,所以冇入..:38:

都好型!
回復 44# 馬仔

呵呵,放開D,TD的風氣係有點怪怪的,有得插,不論係件貨定個價D人都興奮D的.

認真講,千練我入左,但呢隻我都入硬.唔同風格有唔同玩法.
呢隻預算可以攞黎扭,唔洗好似千練隻玩時要留心這,小心那.不過你篇介紹無提好唔好扭...

而動畫本身,如果你有興趣睇動畫,咁玩具你可以不買,但動畫你一定要看!!
睇完先去喜歡你手上的玩具!!
比例失衡<<<<<<<<<<Totally agree!
點解冇手鑽嫁,一係細一係大,呢隻唔插水都唔會入。
真係官圖無限美,所以考慮清楚先,師兄我都係粉嶺人喎,得閒多&#21874;交流下。
多謝樓主既包膠,我覺得sr合金好好玩,哩隻我都會買。 至於玩具表達既風格,每個玩家既接受能力唔同,總之喜歡的就買吧!
條腰好似幼左D。~~~:47:
大家插隻野, 我無所謂, 因為呢一個POST 大家好熱烈地發言, 係我響呢個討論區發表既目的. :34:

套動畫聽你咁講, 真係要去LOOK LOOK.:36:

回復  馬仔

呵呵,放開D,TD的風氣係有點怪怪的,有得插,不論係件貨定個價D人都興奮D的.

認真講,千練我 ...
warxv 發表於 17-1-2013 09:34 AM
動畫的確值得一睇,好熱血! 睇完會深化你對該玩具既感覺:74:
回復 1# 馬仔

樓主拍的真好,恭喜買到好物!
我天元突破紅蓮螺顏  Tv+電影 看了五次以上, 我覺得造型很棒,有帶出動化熱血的感覺,
這樣的造型很適合拿大鑽頭的時候~
尤其那些臉型,感覺塗裝不錯歪嘴好棒,
塗裝方面,這樣的紅色總比超龍神會爆裂的紅色好,讓人買起來更安心:71:
有空買一隻來操一下 :34:
馬兄真係快手到呢..........唔洗怕, 我陪你~ 我都入&#21655;......仲以超筍價入埋光牙......:DD
哇! 咁醜樣ge喂.......i am so regret to order this stuff......
回復  馬仔

認真講,千練我 ...
warxv 發表於 17-1-2013 09:34 AM

warxv兄快d整個report出黎毒下人好喎 :57:

我應該都會入~~~:58:
回復 69# 馬仔

動畫OK的,熱血機械動畫的代表作!!
但要睇TV版!!電影版我覺得差D,漫畫版又再弱D.