Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 牛奶雜誌 - Hot Toys 2013新品相∼加部份scan圖

回復 45# kevinwong4ever

咁有係..................:56:
robocop跟埋張凳:handshake:
回復 37# thiam

Batsuit 戰衣櫃已經係一個櫃,何必放一個櫃入另一個櫃?:66::66:
回復 39# ilovetoys

希望匿個只係求其搵個body頂住檔,The Rock隻手睇落仲粗過州長對手好多!
HT要出The Rock就應該開發多對The Rock專用手臂!
回復  kevinwong4ever

咁有係..................
samurai 發表於 17-1-2013 06:08 PM

總之呢套只收查理絲~~~~~~~~~~~~:46:
回復 40# ilovetoys

唔係話1:12有點唔好,係擺埋12" figure度真係格格不入...
唔係佢哋會唔會再補番1:12既Batman問題...咁即係唔可以將Ironman/小龍其他角色玩Crossover...出番1:6最多拉線,底座旋槳翼變風扇,成架The Bat擺喺廳中間...匿條橋work喇呱!:66:
回復 48# Maxson

人外有人, 天外有天, 櫃外有櫃. :66:
回復  ilovetoys

唔係話1:12有點唔好,係擺埋12" figure度真係格格不入...
唔係佢哋會唔會再補番 ...
Maxson 發表於 17-1-2013 06:16 PM

其實如果係1:6 The Bat (唔會出的,只係自己幻想), 應該要整到射到bb彈:66:
回復 52# thiam

唔爭在嚟個屋中有屋,將Bruce Wayne屋企+秘密基地放入你間屋∼:he:
回復 53# ilovetoys

係嚄∼用發泡膠做機身,玩埋遙控飛行∼放埋錄像鏡頭仲可以拍video∼正吖∼:handshake::71::43:
o~出john blake, 咁我組house多出尼套ZC NYPD衫好難找到買主了.....:help:

不過我都支持有licsense既product, 雖則我鐘意d冷門角色好少大廠出....
總之呢套只收查理絲~~~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 17-1-2013 06:14 PM

我認我重口味,Prometheus成個拉臣淨係買Elizabeth Shaw一個夠啦:43:
o~出john blake, 咁我組house多出尼套ZC NYPD衫好難找到買主了.....

不過我都支持有licsense既pro ...
halfool 發表於 18-1-2013 12:01 AM

可能會出police掛(個人奇望)
回復  ilovetoys

係嚄∼用發泡膠做機身,玩埋遙控飛行∼放埋錄像鏡頭仲可以拍video∼正吖∼:hand ...
Maxson 發表於 17-1-2013 11:42 PM

諗起都開心~ 不過諗下好喇hahaha
the rock太瘦,而且同憲哥差唔多高,唔掂WO...............