Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 牛奶雜誌 - Hot Toys 2013新品相∼加部份scan圖

回復 23# Maxson

有提到Gordon, 但就無提到Two Face.
回復 32# thiam

係吖∼仲係咁踩人翻版前翻版後...
Two face對我嚟講係可有可無,除非俾埋個Racheal我就考慮下∼:34::he:
*仲可以分身做埋Spiderman條女∼:43:
仲有,Batman果張好似暗示緊1比6 The Bat冇乜希望會量產...:63:
我要1比6 The Bat吖∼!!!!!!!!!!!!:63::63:
其實佢出 1/12 The Bat 真係無問題,但可唔可以出番 1/12 Bat-Pod 同 Bat Tumbler,既然都會有 1/12 Batman 同 Catwoman
IRONMAN 40幾隻只出半身像??
加油呀 The Rock!
回復 33# Maxson

Batman戰衣櫃睇落好高, 如果要入櫃可能會影響高度, 呢個我可能會放棄.
The Bat呀:shiny:
冇玩開HT嘅我都心動:love:
唔知要幾銀呢?
加油呀 The Rock!
kiwi_6255 發表於 17-1-2013 05:17 PM

希望the rock 真係做到好大隻啦~
明明佢真係大隻得好緊要!
回復  thiam

係吖∼仲係咁踩人翻版前翻版後...
Two face對我嚟講係可有可無,除非俾埋個R ...
Maxson 發表於 17-1-2013 04:44 PM

其實之前都講左唔會出1:6 The Bat 架啦.
宜家有1:12 都好丫!
「普羅米」不是查郎絲了,斧頭,Engineer化石頭,一條魷魚。。。。。呼之欲出呢!

但點解Tony非用TTM19不 ...
chungyuihing 發表於 17-1-2013 03:00 AM

咁就可以慳番~~~~~:45:
唔知普羅米收屍會唔會出隻異形
回復 41# kevinwong4ever

文中提左會有Charlize !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  人造人同Engineeer 都有可能!!
回復 43# samurai

呢到咁多隻到時唔知邊隻又開空頭支票.
回復  kevinwong4ever

文中提左會有Charlize !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  人造人同Engineeer 都有可能 ...
samurai 發表於 17-1-2013 05:46 PM

都唔知會唔會實行~~~~~~~~~:42:
回復 45# kevinwong4ever

咁有係..................:56: