Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【至死不渝的忠貞】Metal Gear Solid 3 Snake Eater :THE BOSS

其實我覺得都出得吾錯
回復  adidas

我由頭至尾重複玩過十次以上,PS2, Ps3 HD, Ps vita MGS3都有,我諗覺得The boss唔 ...
kenso23 發表於 21-1-2013 01:54 PM

呃...如41樓所言,我真心覺得THE BOSS應該咁MAN......:49:
回復 45# acck0118

"我自己呢,就對支愛國者最有興趣"<-----我都係咁話:78:
回復 43# SaintMC

估唔到咁都有人誤解,多謝解說:64:
頭像被屏蔽
好多謝Dick.Po

比大家知道呢隻係可以等跳樓 :70:

RE: 【至死不渝的忠貞】Metal Gear Solid 3 Snake Eater :THE BOSS

回復 47# adidas

有錯要認,Sorry!! 今次我真係自己&#25886;假黎掉了.......:26:
頭像被屏蔽
H記出的Metal Gear Solid; 只有一句話當結論"徹底失敗"......:72:
雖然咁多位師兄都插,但我都照支持入左右對,想問下波士件戰鬥服點拉條拉鍊?
頭像被屏蔽
拉拉鍊要大力D! 其實隻Boss係ok的,玩過mgs3會明hot toys點解會出。
頭像被屏蔽
我都係拉曬上去來display.{:1_197:}
到 雷電  出場 {:1_208:}

都係第三集呀???洗唔洗出咁多正野呀{:1_230:}
回復 57# anakin360

第三集冇雷電;M記出果隻係第四集;圖中呢款係外傳MGS:RISING的主角雷電
回復  anakin360

第三集冇雷電;M記出果隻係第四集;圖中呢款係外傳MGS:RISING的主角雷電
adidas 發表於 20-3-2014 01:43 PM

Ching謝解答 ~ ~ ~:love:
Ching影得好有心機,支持:71: