Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

唔知有無師兄願意割愛,賣個盒給我,因寄去外國朋友時個盒損壞了。如果有意請PM我。感謝。
師兄丫烏有散件賣啵
我見呀師兄,不過就係無盒賣[code][/code]新年時間寄到去個friend度先知道個盒爛了,勁唔好意思
我見呀師兄,不過就係無盒賣[code][/code]新年時間寄到去個friend度先知道個盒爛了,勁唔好意思
wildming 發表於 2013-2-11 18:47

你有無問過個seller呢^^
之前試過問佢
有d件佢無擺上拍賣都肯賣嫁
不如試下問佢吖
希望幚到你啦
有冇師兄可以出讓MJ? 可以唔要WARM UP SUIT OR SHOES BOX. The price on Yahoo! is rising again ><"
NO need receipt as well. Just want one for OWN use. :)
想開多一個新post:36:
回復 2782# 7仔
開啦,開啦support呀
開個新既
想開多一個新post
7仔 發表於 13-2-2013 00:18

新年好意頭, 到 p.188 就開新 post
你有無問過個seller呢^^
之前試過問佢
有d件佢無擺上拍賣都肯賣嫁
不如試下問佢&#21526;
希望&#24154; ...
terence4788 發表於 11-2-2013 21:05

剛剛去睇, 佢&#21874;價錢簡直.....scary !!:(

我諗淨係個盒可能會賣過千
[quote]有冇師兄可以出讓MJ? 可以唔要WARM UP SUIT OR SHOES BOX. The price on Yahoo! is rising again >

已經停左升啦~三千五實有,但跌唔茖就真o既....
新年好意頭, 到 p.188 就開新 post
fukada 發表於 13-2-2013 09:16 AM

支持支持:71::71:
剛剛去睇, 佢&#21874;價錢簡直.....scary !!

我諗淨係個盒可能會賣過千
fukada 發表於 13-2-2013 09:17 AM

係呀..頭先去望過...個價真係傻傻地呀
回復 2788# iamfinethankuuu
鬼叫斬件賣&#22000;件係Jordan咩
回復  iamfinethankuuu
鬼叫斬件賣&#22000;件係Jordan咩
terence4788 發表於 13-2-2013 02:56 PM

如果JORDAN本人見到唔知會點諗....畀人分屍拍賣:x