Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

已經180版了
這是TOYSDAILY歷來最多版數的一個帖嗎?
JORDAN的魅力真驚人~~~:x
回復  iamfinethankuuu

我贊成抽籤, 抽到就買, 抽不到就專心等普通版,
如果動漫節買限定版係靠排隊的 ...
fukada 發表於 8-2-2013 09:40 PM

咁又係,邊夠個班人排:no:
回復  iamfinethankuuu

未知,可能係明星賽球衣
7仔 發表於 8-2-2013 10:15 PM

一切都要等公佈:67:
已經180版了
這是TOYSDAILY歷來最多版數的一個帖嗎?
JORDAN的魅力真驚人~~~
任俠 發表於 8-2-2013 10:22 PM

長出長有:35:
有ching 有 2月3 號 卡多出不要嗎?:79:
謝謝!
啱啱睇個網....價開始跌得急,三千三,四都買到,足足平左一千多,如果有心買,可以等多幾日新年後,可能跌得仲多...話事話,如果網全部賣晒,都有三百幾隻...有1x%係流出炒賣....
有保留, 不要盡信, 如果為公事, 只係一隻 figurine, 無咩可能可以請得郁michael jordan....

就算要宣 ...
fukada 發表於 8-2-2013 06:42 PM

冇話唔得既, 只係睇佢主要係黎宣傳d咩, 如果係為自己個jordan brand 黎亞洲區停幾站, 都唔係冇可能, 佢而家個牌子手上既友仔, 加加埋埋都唔夠佢一個既朵巴閉
抽籤真係一個暫時最好既方法啦, 唔好改啦, HT既排隊法已經係一個人版.....
抽籤真係一個暫時最好既方法啦, 唔好改啦, HT既排隊法已經係一個人版.....
龍珠迷 發表於 9-2-2013 03:28 AM

咁排隊抽籤都ok
咁又係,邊夠個班人排
iamfinethankuuu 發表於 8-2-2013 22:23

排隊嗰啲至少佢有付出, 最憎就係無限量打尖.......
冇話唔得既, 只係睇佢主要係黎宣傳d咩, 如果係為自己個jordan brand 黎亞洲區停幾站, 都唔係冇可 ...
kcl23 發表於 9-2-2013 01:20

對上10年, 你有冇見過 jordan 會出外宣傳波鞋? 我沒有見過

而且, jordan鞋從來係唔需要佢本人親身飛去宣傳
排隊嗰啲至少佢有付出, 最憎就係無限量打尖.......
fukada 發表於 9-2-2013 09:40 AM

係呀....even今次都有唔少人打啦.....
對上10年, 你有冇見過 jordan 會出外宣傳波鞋? 我沒有見過

而且, jordan鞋從來係唔需要佢本人親身飛 ...
fukada 發表於 9-2-2013 09:45 AM

又係喎....佢而家應該都幾忙下啦....
[quote]咁排隊抽籤都ok
iamfinethankuuu 發表於 9-2-2013 09:17 AM

我都認同...起碼唔會引一大把擺明唔係玩的人會排,因為佢地知可能唔中,至少嚇退部份人!
動漫節會埸應該唔會畀EB咁玩啦
但EB又要做勢喎
無理由又朝早廣華街EB排籌抽
晏晝先去會埸排嫁?!