Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

有消息,3月Jordan 會黎香港
7仔 發表於 8-2-2013 15:51

有保留, 不要盡信, 如果為公事, 只係一隻 figurine, 無咩可能可以請得郁michael jordan....

就算要宣傳, 都應該係 enterbay 有關人員飛過去美國......

如果係為私事, 冇理由會俾人知
回復 2686# fukada
可能想行下hk

佢咁得閒
可能想行下hk,
希望係真la。
回復  fukada
可能想行下hk

佢咁得閒
可能想行下hk,
希望係真la。
E神 發表於 8-2-2013 19:28

我都好想佢嚟, 上次佢嚟hk, 只係電視上見到MJ, 希望佢真係嚟啦......
我都好想佢嚟, 上次佢嚟hk, 只係電視上見到MJ, 希望佢真係嚟啦......
fukada 發表於 8-2-2013 07:35 PM

拎埋隻12" mj搵佢合照兼簽名:x
回復 2688# fukada

佢唻,一定全城瘋狂~~~~~~~
千祈唔好動漫出限量,我唔係香港
samuel2 發表於 8-2-2013 05:23 PM

動漫真是有一隻限量:unhappy:
動漫真是有一隻限量
7仔 發表於 8-2-2013 08:34 PM

有表情的頭???
動漫真是有一隻限量
7仔 發表於 8-2-2013 20:34

7仔兄, 唔好諗動漫喇, 集團式南亞排隊, 仲要係排成個week, 算啦....

買普通版吧, 時間不是這樣浪費的...... 況且長出長有, 一定可以正價買到23號的, 放心, 只係需要等!!
有表情的頭???
iamfinethankuuu 發表於 8-2-2013 20:47

其實據enterbay之前講, 每個 series 都會跟同一款頭, 放心, 梗有一款係買得到
回復 2693# fukada
動漫EB其實用返45佐敦的銷售方法便可杜絕排隊黨,不過始終有辣有唔辣....
其實據enterbay之前講, 每個 series 都會跟同一款頭, 放心, 梗有一款係買得到
fukada 發表於 8-2-2013 09:15 PM

哈...咁又係.......好似f兄所講...時間不是這樣浪費的!!等普通ve!!!
回復  fukada
動漫EB其實用返45佐敦的銷售方法便可杜絕排隊黨,不過始終有辣有唔辣....
水盡鵝飛 發表於 8-2-2013 09:16 PM

係呀....抽到就好..抽唔到就:sad:
回復 2696# iamfinethankuuu

我贊成抽籤, 抽到就買, 抽不到就專心等普通版,
如果動漫節買限定版係靠排隊的話, 99%既用家/jordan fans 都一定買唔到.....

我預咗今年只係去到影Jordan相 .....:49:
回復 2692# iamfinethankuuu

未知,可能係明星賽球衣
回復 2693# fukada

如果可以抽籤就好∼