Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 太 陽 報 廣 告 : 隻 隻 猛 料 HT 2013 新 作 預 覽

回復  dvddvdhk

係 lor
bunchan 發表於 15-1-2013 07:52 PM

呀 ! 我諗到勒 !! 佢應該係睇住eb黎發報消息都未定 , 只要eb一有所動作 , 佢應該會即刻出相兼收訂 , 殺對手一個措手不及 , 我估下架咋 :35:
出得batman裝備,不如出埋便服版布斯…
街外西裝太差…
《G.I.Joe》嘅Storm Shadow:35::35:
出得batman裝備,不如出埋便服版布斯…
街外西裝太差…
neo.L 發表於 15-1-2013 09:46 PM

你怎麼知道西裝不是 Batman 裝備架的一部分? :34:
回復 40# Neymar

我都唔會∼:66::66:
回復  Ayumiwill12
依隻好似正確叫. Mark 4.2 唔係 Mark 47. 係 Mark IV 改.
Kevinhui 發表於 15-1-2013 08:34 PM

隻嘢唔係叫Mk XLVII (MK 47)叫做Mk IV改﹖有咩消息來源﹖
上網見到有幾個網站都講咗係叫Mk XLVII,最初出消係來自呢個報導…
http://latino-review.com/2012/09/04/iron-man-3-exclusive-mach-xlvii-armor/
廣大FANS認同的Iron Man WIKI確認了是Mk XLVII了,不會假吧﹖
http://ironman.wikia.com/wiki/Mark_47
一句講晒∼∼大家儲定錢啦:58:
THE BAT~~~GOOD:66:

:71: :71: :71: :76: :71:
:34: :34: :34: :62: :34:
Pepper asks what happened to the other forty and Tony just smiles.