Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ATOM2003

[3A/ threezero] 3AA 會員招慕日 ~ 雪版四鼻 Blanc Hunter NOM ~

其實US153都算OK,雪四鼻都要9舊啦,黎緊隻獵人TK都有期待
2013年的 3AA 會籍發售已經完結了 ~ :52:
準備出貨??{:1_197:}

好似好阻頂甘....
正    終於出貨:71:。。。。。。。。。
Environmental UN-friendly ........... {:1_219:}
[quote]準備出貨??
Fans 角度更係想產品超值抵玩靚, 而今年會員禮品質素更加不用懷疑,
但對今次包裝份量就心情茅盾... 真的有少少不環保....  因為我相信包裝盒再細的話 Fans 也絕對不會介意的 ~ :43:
回復 36# ATOM2003

可能 3AA 認為上年包裝冇特色, 所以3A今次就黎過deluxe ver.比我地...
回復  ATOM2003

可能 3AA 認為上年包裝冇特色, 所以3A今次就黎過deluxe ver.比我地...
甘大滋 發表於 26-4-2013 01:00 PM

今年包裝盒尺寸等如上年三盒的面積...... :26:
回復  ATOM2003

甘大滋 發表於 26-4-2013 01:00 PM

今年包裝盒尺寸差不多等如上年三盒的面積...... :26: