Toysdaily 玩具日報

查看: 7873|回復: 38

[3A/ threezero] 3AA 會員招慕日 ~ 雪版四鼻 Blanc Hunter NOM ~

JOIN THE FIGHT* JOIN THE  3AA LEGION
2013年的 3AA 會籍是在香港時間 2013年1月15日, 即今天早上9時在 3A 的網店發售,售價是 US$180美元 ~ :D

套裝是包括 :

1年在 3A 網店 (Bambaland 及 G3A) 購物有 15% 折扣優惠、

WWR 系列的 Blanc Hunter NOM 1:6 人偶、3AA NOM Tee 及炮彈形狀的包裝盒、附有簽名的 Blanc Hunter 印刷品、及會員卡。

為多謝5年內一直支持我們的 3AA 會員,已經是5年 3AA 會員的朋友如果購買 3AA 2013年會籍可以另外得到一件 tee 及特別設計的 NOM Prey-Box ~

ThreeA 為多謝5年內一直支持我們的 3AA 會員,

已經是5年 3AA 會員的朋友如果購買 3AA 2013年會籍可以另外得到一件 Tee 及特別設計的 NOM Prey-Box ~

另外 2013年的 3AA 會員可以選擇加入 "TK KLUB"  詳情很快便會公布 ~ :handshake:

咁早呀師兄:35:
唔知今年仲有無24小時預留舊會員續會呢?:52:

吾會入吾到掛???
弓箭 TK!!?
cannot go to the website :(
yes ar..又係咁啦, 好多人一齊入會
仲係TK............好悶 >_<
估唔到續會都重有85折:)
我9:04分先買到... 原來之前係會員既仲有DISCOUNT... 拆左只係俾USD$153... 即刻開心晒
咁早呀師兄
唔知今年仲有無24小時預留舊會員續會呢?
toms110 發表於 15-1-2013 08:16 AM

Yes ~ 是有的 ~ :)
Yeah, done :71:
忍唔字手......又入&#21655;:(

我都入了,希望3A有新驚喜,唔好又一隻出幾隻色!最大驚喜是會出 Microman.:35:
.上年都幫襯左唔少....所以又續會了...
係官網久未露面&#22021;掌門人Ash, 突然蒲頭F5 bar度 chat,成板生曬,即時狂跳幾十板,幾時都係力不到不為財!
因為雪版四鼻 ,入&#21655;:43: