Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[新品消息] Studio Half Eye 完全變形天元突破 22/10完全變形 part 2@ youtube

回復 102# genesicgaogaiga

am I the one of collectors of SHE?{:1_220:}......heehee......
呢隻嘢個價位......:50:
咩SIZE AR ?
岩岩今日見fb有店開訂5780
tung9394 發表於 5-3-2013 12:50 PM

請問師兄是否 頑仔 facebook?
請問師兄是否 頑仔 facebook?
fktuen 發表於 5-3-2013 12:59 PM

我都想知邊間:35:
完成品版定未砌?
tung9394 發表於 5-3-2013 12:50 PM

唔係呀嘛{:1_206:}
好似有啲人唔知半眼係咩來頭咁o既~
入玩具坑唔係好多年?

想請教師兄是哪間玩具店的 fb, 可以嗎?:64:
對。

半眼嘢,唔係玩具咁簡單,is a piece of arts...:)

入玩具坑唔係好多年?
炒價仙人 發表於 6-3-2013 04:03 AM

我反而想知佢個價係Kit定係完成品版。{:1_215:}
對。

半眼嘢,唔係玩具咁簡單,is a piece of arts...:)

入玩具坑唔係好多年?
炒價仙人 發表於 6-3-2013 04:03 AM

我反而想知佢個價係Kit定係完成品版。{:1_215:}

係X虎見到船仔訂 完成品%&*) kit版$)*) 唔知係咪同樓上同一間...

睇你信唔信佢到時會照訂價俾貨你喇
They have chance to raise price?:50:
係X虎見到船仔訂 完成品%&*) kit版$)*) 唔知係咪同樓上同一間...

睇你信唔信佢到時會照訂價俾貨你喇
kuul 發表於 6/3/2013 12:01

ship ship................After my painful XP with them, I will never order anything from it.
..............money collected but forgot to order!!!!
貴.....................