Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[新品消息] Studio Half Eye 完全變形天元突破 22/10完全變形 part 2@ youtube

我老實說,這合體絕對不只是手腳拉長這麼簡單.....
超多細節的...
每次看到完全變形真的都讚嘆
藝術品來的...........ㄧ個玩具可以在可動,比例,造型,變形上都同時做到的....
我只能說高島老師完全是熱血型天才..佩服:71:
請問香港有舖開訂嗎?

果然無對翼, 見佢個大鑽分開賣, 到時200%會包翼la...., 唔知會唔會有全身鑽mode呢??
請問香港有舖開訂嗎?
吉良 發表於 23/2/2013 03:55

I will  order it today if possible, try supermXX

All my SHE came from it.
価格:<キット版>¥42,000(税込み)(本体価格¥40,000)

価格:<完成品版>¥59,850(税込み)(本体価格¥57,000)

真係好..................吸引.................Give Up!!{:1_206:}
請問有無Ching知蕉人有得訂未呢?

:46:
睇完個完全變形,真係”無得輸”
請問有無Ching知蕉人有得訂未呢?
你好 發表於 23/2/2013 14:13

Ordered, I am the second one
好想訂,但個價錢:70:
個頭盔其實不用收入身,本來就是拿敵人的外來野{:1_203:}
genesicgaogaiga 發表於 23-2-2013 07:55 PM

Need full pay for preordering it?
D圖已經毒唔到我, 因為已經決定買
価格:<キット版>¥42,000(税込み)(本体価格¥40,0 ...
馬仔 發表於 23-2-2013 09:45 AM

想問吓, 兩個版本有咩分別?
想問吓, 兩個版本有咩分別?
-L- 發表於 23/2/2013 23:05

42000 yen: unassembled and need some degree of painting job.

57000 yen: assembled and painted.
genesicgaogaiga 發表於 23-2-2013 07:55 PM

Thanks Ching!

I am the THIRD one. :$

好鍾意半眼嘅嘢,但近幾年先開始玩番玩具,舊嘅已經追唔番。
自己好鍾意天元呢套作品,所以即時走去訂。

原本想訂兩套,諗住日元回落,一套儲,一套Display;一套成品版,一套Kit版;點知都要5牛尾及六牛尾。

所以最終都係一套成品版only。:79:

呢隻將會係我嘅第一套SHE作品,好想快啲到八月!:handshake:
個頭盔其實不用收入身,本來就是拿敵人的外來野
simpsons 發表於 23-2-2013 08:16 PM

對。強搶回來的!

Need full pay for preordering it?
timothy276217 發表於 23-2-2013 08:37 PM

Full Pay! {:1_229:}