Toysdaily 玩具日報

查看: 5245|回復: 14

[玩具攝影] 裸。之。味。美

https://picasaweb.google.com/116062333096315890045/20131802?authuser=0&feat=directlink (以防PICASA看不到)
對不起,因為有甘大及其他玩女王,我不敢獻醜。 所以,不如玩... 不,影男人。 女人的美是圓滑,男人的美是起角的。 不過都唔洗玩後庭~ :( :ice:

不要急嘛,慢慢來~ :angry:

第一次加字係相度.... 個頭正面看唔似,都係用角度、戴眼鏡OK:o (咁又同HT差唔遠喎)

有圖有真相,你自己看... :*

男人的美,是不同女人的。 我健身,但我愛女人而已。 :shy:

--- 令一個人也等不及了要表演~~~~ :shy:
.... :p
... :78:
.. :no:
. :help:

有D凍,著番件衫先~~~ :he:

山塞BODY,HT頭~ :shy: 又OK喎。明顯去左海灘曬左兩節色~~~ :oh:

用回 HT 阿諾BODY, 有少少OVER太大隻, 但其實用在高峰時期的阿諾身上又唔夠大隻),加埋隊長個頸位不夠大,會整到個包膠頸摺埋左... 可惜可惜。

但我未買褲.... :(

夠謝欣賞~~~~ :p
Look So Gay:46:h a ha thks for share!
笑死我~ 支持~

您的帖子長度不符合要求。
玩”雄風”:@
Catcat 大有伴了:p
嘩, 除衫就GAY.... 唔係化~~~~ 不過CAP遮小鳥果幅又真係差D... :no:
非常"雄風"feel, 謝分享:36:
:he::he:師兄,重口味得你........:DD
我好唔鐘意人影d 應該好man嘅野影到好基,又咀又攬我接受唔倒。 玩玩具唔洗咁認真? well,不要”歧視”我 ...。:78:
我好唔鐘意人影d 應該好man嘅野影到好基,又咀又攬我接受唔倒。 玩玩具唔洗咁認真? well,不要”歧視 ...
darknight 發表於 11-1-2013 03:56 AM

好豐富的分享,相亦靚,有心思。:71:

放心,樓上師兄玩下姐,就算真正雄風嘅編輯亦不一定係基嘅,揾食姐。
玩”雄風”
Catcat 大有伴了
Oldcat 發表於 10-1-2013 08:30 PM

我又嚟雄風!:43:

可惡, 我要爆喇, 最憎人同我鬥大(有邊個男人唔想大.......... 有錢佬) 曾被刪圖, 自己見證吧.

h t t p s ://lh6.googleusercontent.com/-hEYKpexjlc8/UENLOxvLlaI/AAAAAAAAE6s/OqBD838oBZU/s900/429106_323988464323931_299630572_n.jpg
h t t p s://lh3.googleusercontent.com/-5YNDYMx752g/UENLO19IVZI/AAAAAAAAE6k/hF9RQqlnSpc/s900/424114_323988374323940_501082826_n.jpg

在學術上我無錯喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
唯美祼男特輯:58:不得不支持 darknight師兄嘅大膽嘗試!(不過好有小師妹嘅post feel):34:
回復 12# 上帝

我就係想"雄風"D喎!!!!!!!! 要慢慢學習~~~~~~ :):die:
重口味...師兄又殺出一條血路...!!
回復 14# DreamWorks

多謝師兄們的鼓勵, 我會加油~~~~~~的 :35: