Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: nanoha999

[玩具報告] 飛向無盡的明日自由之翼~~Metal Build Freedom

吾熟吾食
^_^^_^^_^^_^^_^
ckc882000 發表於 12-1-2013 11:03 PM

你個炒家吖..............:53:
還好不是出SF~~~不然我也要進坑了~~~  

這隻也很好  不過沒錢入手........
你個炒家吖..............
ray文 發表於 12-1-2013 11:39 PM

七劍係個奇跡,點解可以甘貴:56:
七劍係個奇跡,點解可以甘貴
ckc882000 發表於 13-1-2013 06:08 AM

都係因為設計, 上色, 可動又型仔.....各方面都唔錯, QC又OK.......所以多人搶喇....:36:
都係因為設計, 上色, 可動又型仔.....各方面都唔錯, QC又OK.......所以多人搶喇....
ray文 發表於 13-1-2013 12:47 PM

但估吾到甘貴姐
但估吾到甘貴姐
ckc882000 發表於 13-1-2013 05:24 PM

所以好多時都會"奶"野.......:no:
所以好多時都會"奶"野.......
ray文 發表於 13-1-2013 07:46 PM

當年一話出會場,普通個價回左,飛機都係,出左會埸版後,會場版都冇人問津,貴100~200,之後日本炒起,香港d人先去追:34:
當年一話出會場,普通個價回左,飛機都係,出左會埸版後,會場版都冇人問津,貴100~200,之後日本 ...
ckc882000 發表於 13-1-2013 08:02 PM

世上d野就係咁喇........
世上d野就係咁喇........
ray文 發表於 14-1-2013 09:34 AM

村長騎牛背:66:
支持大大,你睇下我頭像就知我係freedom粉絲之一,不過我個隻係油淋淋ver,我覺得身為粉絲值得一入,現在個 ...
b855506 發表於 9-1-2013 02:10 PM

原本想等下有無再版, 但係聽大大講, 宜家個價位回落, 我都想儲一隻, 見Y拍最平9魚,唔知信唔信得過?
原本想等下有無再版, 但係聽大大講, 宜家個價位回落, 我都想儲一隻, 見Y拍最平9魚,唔知信唔信得過?
MOGRI 發表於 20-2-2013 05:49 PM

係再版都再版00先啦:D

9魚呢個價錢收隻合金FREEDOM都合理既 :^
油淋淋freedom要入,因為freedom gundam應該係白色!
油淋淋freedom要入,因為freedom gundam應該係白色!
takeshi 發表於 21-2-2013 01:21 AM

普通版唔係白色 ?_?
回復 3# Douglas.M.Saint

送比我是一個不錯的選擇:34:
頭像被屏蔽