Toysdaily 玩具日報

樓主: aesopw15096

[個人收藏] SIC 的情與景 第二彈 ~ 死亡的城市 序章 (未完成上色)

回復 15# hondaho

其實肩甲位我係用aa膠整實左=_=‘‘

但正面睇唔覺姐!^_^
回復  lagann

Woo! 終於有大大估中la!

好! 今晚補張相先。^_
aesopw15096 發表於 8-1-2013 09:17 AM

見到報紙上面有racoon city又walking dead咁
回復 17# lagann

大大好眼力!^_^

我下次會用g3-g4部隊黎做場景,但果d neca既喪屍係香港已經好難揾得到

我之前好好彩係動漫節受屋死貨場用$120買到兩隻狂暴喪屍!但要整場景又要買車又要買c =_=
回復  hondaho

其實肩甲位我係用aa膠整實左=_=‘‘

但正面睇唔覺姐!^_^
aesopw15096 發表於 8-1-2013 09:40 AM

咁本身就唔啱形狀既,來來去去都係果啲材料啦。
你呢家貼身咪得囉,唔貼就要由件甲入手啦。
裁走多餘既再補返,識做都懶得攪,外觀冇問題就得。
回復 16# aesopw15096
係喎,SIC你儲得多唔多呀?
雖然是猜出來了,不過我覺得最右那張報紙還是換一下內容吧,搞得好像只是娛樂雜誌在介紹各種ZOMBIE電影一樣
支持大大自創場景, 不過如果地台係深色既話會自然D
同報紙果D配件既對比會大D
回復 20# hondaho

我啊! 都算ok多,大部分我想入而佢有出我都買左,,我出黎做野兩年la(part time),就開始儲! 我第一隻既就係帝王kiva! 我仲記得我係賣曬d shf先開始玩sic嫁!
回復 21# gsd748

我自己鄀覺AR! 但印有walking dead果張biohazard報紙,有人印左自己d水印落去,大犬有無方法墪走佢?
回復  hondaho

我啊! 都算ok多,大部分我想入而佢有出我都買左,,我出黎做野兩年la(part time),就開始 ...
aesopw15096 發表於 8-1-2013 03:31 PM

第一隻就限定,果然識貨!
回復 25# hondaho

我係俾佢吸引左,先開始儲sic
回復  hondaho

我係俾佢吸引左,先開始儲sic
aesopw15096 發表於 8-1-2013 05:05 PM
平成大部份都好靚,竹谷-終極空我超型!
回復 27# hondaho

我自己就最鐘意劍系列! 佢隻劍-KING from就真係無得頂,除左可動方
回復  hondaho

我自己就最鐘意劍系列! 佢隻劍-KING from就真係無得頂,除左可動方
aesopw15096 發表於 9-1-2013 03:26 PM
我都買左,未開。
回復  gsd748

我自己鄀覺AR! 但印有walking dead果張biohazard報紙,有人印左自己d水印落去,大犬有無方 ...
aesopw15096 發表於 8-1-2013 03:36 PM

其實如果實在找不到無印的圖片的話你可以用PHOTOSHIO拼湊出一張符合需要的報紙,反正那麽小的報紙是看不清內文的