Toysdaily 玩具日報

[其他] 壽屋 FIGURE 商品化希望調查問卷

http://main.kotobukiya.co.jp/topics/2012/tnirn20000007qym.html

壽屋新年商品化希望問卷調查召開

我們參考了上次的結果開展商品。感謝各位。
期待著您的參與回覆。

コトブキヤ 年末年始 商品化希望アンケート開催のお知らせ

前回の結果も商品ラインナップのご参考にさせていただきました。ありがとうございます。
貴方のご希望をお待ちしております。

http://enq-maker.com/a9VLUny
My TOP 3 商品化希望:

:handshake:

有冇一欄話可以比網民提議壽屋既製成品唔好成日走樣就得la

我又陪你貼下先
唔識日文......
BTW, 之前GSC好似都做過類似既問卷調查
但有無真係推出/再版d 高票數Figure?
回復 5# Piglet

有冇已經一年? 我記得有投過狼辛赫蘿. 黏土又好PVC又好.......但乜聲氣都冇....
有冇一欄話可以比網民提議壽屋既製成品唔好成日走樣就得la
白兔糖 發表於 3-1-2013 05:24 PM

問12. コトブキヤに対するご希望・ご意見がありましたらご記入ください。(如果有對於壽屋的希望·意見請填寫) :78:
唔識日文......
BTW, 之前GSC好似都做過類似既問卷調查
但有無真係推出/再版d 高票數Figure?
Piglet 發表於 3-1-2013 08:11 PM

Q1. 你貴庚?

Q2. 你是公定乸?

Q3. 你成年裡面花在不可動figure的金額是多少?(食玩盒蛋扭蛋Q版唔計)

Q5. 你最希望figure化的角色是什麼?
請以作品名和角色名回答。(填寫例子:○○○の×××)

Q6. 你第二希望figure化的角色是什麼?

Q7. 你第三希望figure化的角色是什麼?

:)

我又陪你貼下先
歪不正 發表於 3-1-2013 07:31 PM

Lisa Lisa :@
Lisa Lisa
太陽之牙 發表於 5-1-2013 01:41 AM

睇死佢3隻都冇可能出:45: