Toysdaily 玩具日報

查看: 9793|回復: 23

[玩具攝影] 2013第一開HAPPY NEW YEAR 聖衣神話ex星矢effects parts特效件開箱

2013第一開

HAPPY NEW YEAR

先來開包裝, 想不到是彩色

包裝內的就這麼多件, 值得不值就真是見仁見智,

特別的是這兒的背景卡是膠片來的, 而且有一定的厚度, 個人都收貨了.

先來個便服形態的天馬流星拳

見到拳身有閃銀色, 不錯!

慧星拳

再來破損版的

海皇也要客串一下,

你以為這低級的青銅聖鬥士的拳可以傷得到我嗎??

再來ex版的

話說ex版的星矢的面相也真的太弱, 看了叫人O嘴笨大大是否有心去做, 還是存心要出 appendix的附加頭象呢??

再有請冥王出場

笑死, 雅典娜聖鬥士的拳真的太弱了!!!

原子奔雷的尖峰是不同色的!! SAD SAD!!!

背景卡是膠片

原子奔雷的其他用法

給魔鈴

一輝

@獅子座

總結:
1)可玩性高
2)價錢其實在200以下才對
3)買了第一盒, 開了頭, 以後的難以不買,

我十分期待一輝和紫龍的招式呢!!!

最後大家 HAPPY NEW YEAR
如果有地方DISPLAY出來係可以一入, 但通常影完相會收番起, 不如睇下相算, 多謝大大咁快手.:71:
all dead pic~~~~~~~~~~:(
死哂圖
呢SET野3魚幾真係入唔過
咦?我用iPad 看沒有問題呀?browser 的問題?有其他師兄請指教,
我用了[img] command

死哂圖
呢SET野3魚幾真係入唔過
卡妙 發表於 2-1-2013 01:56 PM
靚就幾靚, 不過真係太貴了:(
回復 5# bigkidstoy

我用電腦都睇到D圖
Thanks c hing

回復  bigkidstoy

我用電腦都睇到D圖
4mm 發表於 2-1-2013 02:16 PM
我用IE,firefox...再5信邪用ipad
都睇5到...咩事???
實在無位咁display....pass!!!
已入日版 $%).....真心.....貴.....可是入了坑...冇計
真係好Q貴, 比着以前已經買到一盒聖衣神話了
樓主睇黎你要搞搞D圖,我完全睇唔到,平時死圖會有叉包,
我連叉包都冇,直頭load唔到D圖,只顯示堆字
Yes 堅貴,一隻ex天馬差不多,但是當我見到一輝的鳯翼天翔配件,就知道天馬呢set非入不可。
而家等佢快一些出盧山昇龍霸!!

已入日版 $%).....真心.....貴.....可是入了坑...冇計
g_le_333 發表於 2-1-2013 03:50 PM
睇到圖
呢set可玩性高,其他figure都岩洗
但係咁貴,希望之後會跳先入