Toysdaily 玩具日報

查看: 5301|回復: 29

[個人收藏] 常在身旁 Keroro~

唔知各位大大身邊會唔會有一d隨身既飾物呢~?
自己一直都係一隻Keroro既布公仔~
記得係F.3既時候朋友送的~
到而家都5年了~
仍然常伴身旁喔~

返學,會考,高考, 大學,大學,面試,行街定係去動漫~
我都有帶住佢架~
某程求來說也當是自己的吉祥物是也~

呢個就係我隻Keroro啦~一開始係咁樣的~
姐係我Profile Pic既o個隻~

見證了中學時代每天放學打波的回憶~
皮鞋也壞了很多對了~哈哈哈......也還是每天在玩~

到某一天的時候買東西送了個「手機袋」~
跟手機不太襯反而跟Keroro卻很好~
所以就成了這個樣子了~
就就是變身成為吉祥物了~:shy:

是自己整的所以全世界大概只有這一個吧~:handshake:
所以下次在街上見到背屯上有這個布公仔的~
那個大概就是我了~哈哈哈~(自我宣傳嗎?:DD)

這個是上了大學以後影的~
上某一個Course的Field Trip~

到了某次的活動~要去Wild Camp~
也一起去了~

一起看日出也影得不太好......:shy:

也還有很多的機會啊~
跟同系的前輩做Reseach時影的......
他做過不停......自己卻在Hea......:64:

看來日後還有很多的機會影吧~

不知道各位大大有沒這種飾物了?
歡迎分享~!
頭像被屏蔽
good post :71:
頭像被屏蔽
:71:
美好回憶:71:
頭像被屏蔽
我有小鋸鱷手提電話繩...一個

ps:你地感情好好
回復 8# 詠瑜

哈哈~你地感情都應該唔錯呀~
小鋸鱷都出咗咁耐啦,你仲掛住佢~!
回復  詠瑜

哈哈~你地感情都應該唔錯呀~
小鋸鱷都出咗咁耐啦,你仲掛住佢~!
豬潤 發表於 11-4-2011 07:20 PM

其實我更想要小火龍...
咁岩有小鋸鱷...都算係我最鍾意既之一 咁就掛住佢
un...都年半啦...其實買左三條
一條掛緊 一條儲 一條比左女友
咪好lo~!同女友一人一條~
好感性嘅話題..... 呢排太多負能量啦.... :71: :77:
咪好lo~!同女友一人一條~
豬潤 發表於 11-4-2011 07:38 PM

可惜...唔知佢點處理了
回復 13# 詠瑜

算啦......送咗出去既野......你就當佢好好咁收藏咗o係屋企啦~!
唔好唸咁多啦~!
回復  詠瑜

算啦......送咗出去既野......你就當佢好好咁收藏咗o係屋企啦~!
唔好唸咁多啦 ...
豬潤 發表於 11-4-2011 08:53 PM

唯有咁 HAHA 不過要我好似你咁 諗下同小鋸鱷有咩感情事...
可以話好多 又可以話冇 HAHA