Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 大ken

[玩具報告] 3.75 GI JOE SDCC 紅白女忍 Kim Arashikage

support ha GIJOE sin!
大ken兄又入到超級好物, 支持下先 :71:
比會費, 每月一figure....  玩唔起啦.
Transformers 都有個club.
Duraxyll 發表於 2-1-2013 11:15 AM

多謝Duraxyll兄解答
我又真係唔知有這個CLUB
不過早前已見過這個系列,要入哂佢地實在有難度,但都訂了幾隻最奇型怪狀的

呢兩隻真係唔錯,支持下先
destiny 發表於 2-1-2013 12:51 PM
大ken兄又入到超級好物, 支持下先
Assassin 發表於 2-1-2013 09:48 PM
support ha GIJOE sin!
Grimlock 發表於 2-1-2013 06:28 PM

多謝destiny兄、Assassin兄和Grimlock兄支持
來緊隨著GI JOE電影的來臨,相信美玩區這裡會多些GI JOE出動,
我也很期待大家可以多點分享下
回復 18# 大ken
嘩你真係訂gi joe club咁捨得.
其實點解呢隻要叫kim arashikage, 就係因為club有隻jinx, 唔想造成混亂, 所以幫佢整個新名.
回復  大ken
嘩你真係訂gi joe club咁捨得.
其實點解呢隻要叫kim arashikage, 就係因為club有隻jinx, 唔 ...
Firewalker27 發表於 2-1-2013 11:39 PM

訂前都猶豫了一段時間。。。為免後追。。。。
我只是訂了 Agent Jinx, Big Boa , Cover Girl 同 Iron Klaw,
其他款便吸引不到我了
又要感謝你資料補完,我真係有點亂。。。又Kim,又Jinx,亂哂籠
回復 20# 大ken
得閒可以去 hisstank.com 或 generaljoes.com睇係, 好update.
i love the white gal :handshake::handshake:

我更like 樓主呢種玩法 :71:
where can reserve? I missed these two. Please PM
這對紅白女忍真係神物,恭喜大大入手!:71:
回復  大ken
得閒可以去 hisstank.com 或 generaljoes.com睇係, 好update.
Firewalker27 發表於 3-1-2013 12:21 AM

多謝好介紹,我會勤d去看看,學下野:77:

i love the white gal
我更like 樓主呢種玩法
滴滴仔 發表於 3-1-2013 12:29 PM

多謝滴滴仔兄的欣賞
我買玩具返來最鍾意同佢地玩下小劇場,
3.75配件很多,有時間拍下來出post,娛人娛己實在一大樂趣,當然你地的支持也是我很大的動力:64:

where can reserve? I missed these two. Please PM
leonoel22 發表於 3-1-2013 05:18 PM

不用pm了,我都係上e記淘而已,
SDCC又無機會去,又唔識外國朋友........無其他方法了

這對紅白女忍真係神物,恭喜大大入手!
Mcfarlane 發表於 3-1-2013 10:32 PM

這對SDCC女忍實在做得不錯,
但性價比是否值真係見人見智.......
上年我買那隻SDCC GI JOE 撒旦妹只是這女忍的1/3而已........
我反而想知兩隻紅白男忍係咩黎:36:
我反而想知兩隻紅白男忍係咩黎
tsznok1016 發表於 5-1-2013 02:40 AM

雖然Kim係在今個帖的主角,但如大大們有細心看,無理由唔俾這兩隻男忍吸引到架!?
現在終於有ching留意到這兩隻紅白男忍了~~
這兩隻男忍其實都是雷影來的,不過是GI Joe 2012 Renegades系列的造形
亦即動畫的特別版
其實同一時期另一款的黑忍----Snake eyes也很正斗的,
有興趣可以下按以下連結看看我的舊post.........不過這班男忍又都是配角

http://toysdaily.com/discuz/view ... 5233&highlight=
回復 25# 大ken

e記 which is about one gold cow for a pair!!