Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 滴滴仔

[玩具報告] ( 答謝大家 ! ) YAMATO MACROSS 大甲咸酸~ 菜

滴滴哥好手藝,用 PS 將本已正斗既菜睇落更美味,無得頂呀:71:
滴滴好正.........................好正滴滴:love:
大將級係唔同d:shiny:
強烈要求一出受精教學:67:
強烈要求 ... PS 舊化教學 ...X4
一出手就受精Good

原來睇番自己,當年都買o左兩個比例老甲+ VF-1S Super Part (舊款 1/60 &1/48)
...
williamhychan 發表於 31-12-2012 03:56 PM

估唔到威廉兄都支持個衰野~~~我都POST一,兩張啦~~~:x

受精滴~~~開左171甲未~~~換翼小心D~~~我弄斷了個JOINT~~~~:no:  左腳大腿甲成日跌~~~小腿甲又合唔實~~~:unhappy:  您玩自己小心D~~~:49:

多謝大家十卜先.....:64:

其實小弟冇諗過受精....精唔精真係對我唔太重要
因為我出post 不是想引人睇, 只想人知重有1/48 舊菜的存在 ( 真係好野來:77:)

其實出post 原因有以下幾個:64:
1.) 同TD 富二打賭玩某d 野..輸左..要罪出post ..( 一直未還比佢)
2.) 有幾次dinner blood 都叫我出 post  (又係一直未還比佢)
3.) 眼見近幾日好多ching 出菜post 有d 心行行..想出post
4.) 見2012 年年尾 , 對TD 沒貢獻

大家可能太集中在"精"身上....
我唔覺得我呢個post 有達到我自己心目中的精post
所以我花了多點時間post 多一張, 當係對大家同管理員說句多謝:64:

請笑納:55:

遲d 再回大家d post ,  因為放左成個week , 今日都會勁busy
a good post, thank you:71:
真係好靚呀:$
咁多超時空要塞, 最喜歡都是最舊那套
Wah......................... :47:

"精"帖  is a must for this great post!  U made me wanna share my Marcross's stuff after reading your post! :71:
:79:

睇完精POST真係熱淚盈眶,成身都熱血沸騰.

精帖留名! 
絕對認同1/48 菜係正菜之一,強烈推介玩1/60的至少有一架1/48,雙手握著便會感到那種巨大而覇氣, 相當正斗,thx 滴滴兄正相!!!:71:
awesome post, support! :71::71::71: