Toysdaily 玩具日報

查看: 21932|回復: 27

[玩具報告] ( 答謝大家 ! ) YAMATO MACROSS 大甲咸酸~ 菜

:64:

多謝大家十卜先.....

其實小弟冇諗過受精....精唔精真係對我唔太重要
因為我出post 不是想引人睇, 只想人知重有1/48 舊菜的存在 ( 真係好野來)

其實出post 原因有以下幾個
1.) 同TD 富二打賭玩某d 野..輸左..要罪出post ..( 一直未還比佢)
2.) 有幾次dinner blood 都叫我出 post  (又係一直未還比佢)
3.) 眼見近幾日好多ching 出菜post 有d 心行行..想出post
4.) 見2012 年年尾 , 對TD 沒貢獻

大家可能太集中在"精"身上....
我唔覺得我呢個post 有達到我自己心目中的精post
所以我花了多點時間post 多一張, 當係對大家同管理員說句多謝

請笑納

- - - -- - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - -- -  --  -- - - - - - - - - -  - - - -- - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - -- -  --  -- - - - - - - - - -

老實我係TD真係十年都唔一潤出個玩具post . :67:
其實都對TD 唔住....都話晒利用左 TD 呢個平台來同玩具友吹水&打發時間
點都要係2012年尾...收個靚尾先:64:

近幾日..見TD 菜友非常勤力出靚靚菜post, 因為Y記年尾發力..
出了幾set 靚菜...大家都出post 大大力咁放毒..小弟都中中地.:55:

:65:不過小弟冇諗住影新Y記菜..又唔係B記菜.
我比較死老鬼....就影下舊Y記菜

睇左咁舊..我希望大家留心..我下面講呢幾句野 ( 由其新玩菜迷:64: )

如果大家真係菜fans ...不論新一代 or 舊一代
你地點都要有一架1/48 的菜菜 (Vf 系) ... 雖然係舊款
但佢個質感同size..真係1/60 比唔到...law

今次收靚尾我係用...
VF-1A Kakizakitype +
LOW VISIBILITY ARMOR PARTS WOOD LAND COLOR
我貪佢唔洗擺pose, stand only  !!! :43:
(PS : 當年菜檔買的產物..大大話話都幾年)

近來TD 必打wording :71:
~ 傷眼圖,不喜更加想你留言 ~ :34:

開波la,,,..大家留意冇字得圖:67: ( 因為blood 話 1:15 前閃wor:( )

同我對準TD上線王個SF :74:

某年某月某日某post....小弟見識過TD cat 神的精彩大甲舊化 :64:
令小弟一野硬爆...但小弟絕對不是毛型友...
叫我上線都好大穫...
舊化更加:79:

:74: 2012
小弟收尾post 係會有神蹟:):)

希望TD 友同菜友新年快樂..閃la..:43:

:64:.....好唔好玩呢 :65:

:64:........ 點敢玩咁多位大佬呀..............:64:

回復 2# 滴滴仔
強烈要求 ... PS 舊化教學 ... :he:
仲乜唔影d新菜~~~~more more more :blame:

您架麻油痛機係邊~~~~:he:
強烈要求 ... PS 舊化教學 ...X2
:$
益耍能!!:71:
我要全PS教學!!:handshake:
滴滴仔一出手就有精:66:

嘩 ~~~~~ 好正 ar :handshake:

強烈要求 ... PS 舊化教學 ...X3 :64:

仲乜唔影埋其他菜 ar :76:
滴滴仔一出post就成手精!:71:

一出手就受精Good:71:

原來睇番自己,當年都買o左兩個比例老甲+ VF-1S Super Part (舊款 1/60 &1/48)

年尾受精,明年中可以生得...:DD:DD
nice photos.  support.
頭像被屏蔽
d相効果唔錯....:71:
正爆 !! :handshake: :71:
一手"精"帖..唔係菜粉都入黎支持下:71: