Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 馬仔

[玩具報告] 2012年最想掉落垃圾筒既玩具選擇

可以玩交換禮物。有人不要的可能是其他人的寶藏。
Douglas係指R魂版定HGUC版呀?
Toro 發表於 2-1-2013 11:52 AM

Of course Robot Spirit... The XXXXing mouth................ :53:
神話ex, 把玩兩下便散晒.....
只好放回盒中.
我昨天在深水埗見到同系列,不過系另一類車,是剷泥車,型過呢架,好多。
我昨天在深水埗見到同系列,不過系另一類車,是剷泥車,型過呢架,好多。
馬仔 發表於 7-1-2013 03:15 PM

我都見到, 在散貨場, 不過也要三四十多, 玩法也一樣, 不再入了~~
無錯,響散貨場到,如果$20都會入,仲有HG Age跳樓貨,$5X.

quote]我都見到, 在散貨場, 不過也要三四十多, 玩法也一樣, 不再入了~~
cliffordchan107 發表於 7-1-2013 03:20 PM [/quote]
無錯,響散貨場到,如果$20都會入,仲有HG Age跳樓貨,$5X.

quote]我都見到, 在散貨場, 不過也要 ...
馬仔 發表於 7-1-2013 03:31 PM

自從兩間摺為一間, 都少咗好多跳樓貨賣, 好懷念以前好多跳樓tf, cms, 山口等日子~~